WOOOD

Arda Plantenpot - Metaal - Toffee - 40x24x24

Item No. 68bb8dac-4115-4e46-a5a6-a302f97924fe
Kleur

– Trendvolle plantenpot op hoge poten
– Gemaakt van sterk metaal in zacht toffee roze
– Verkrijgbaar in meerdere formaten en kleuren
– H 40 cm x ø 24 cm

Plantenpot Arda past, met zijn stijlvolle design, gemakkelijk in vele interieurstijlen. Arda komt uit de collectie van het Nederlandse interieurlabel WOOOD. De toffee roze tint van Arda steekt mooi af tegen de vele groentinten van de huiskamerplant. Plantenpot Arda is enkel geschikt voor binnenshuis.

Materiaal
Het sterke metaal van de plantenpot zorgt voor een stabiele stand en een grote draagkracht. Vocht op metaal kan blijvende vlekken achterlaten. Gebruik altijd onderzetters om het metaal te beschermen tegen vocht.

Afmetingen
Plantenpot Arda heeft een totale hoogte van 40 cm. De pot staat 16 cm boven de grond, is 24 cm hoog en heeft een ø van 21 cm.

Onderhoud
Arda is niet geschikt voor het potten van planten, plaats hierom de kamerplant met de plastic pot in de metalen plantenpot van de Arda. Geef de kamerplant dan ook buiten de Arda water, zet bijvoorbeeld de plant met zijn plastic pot in een bak water. Is het metaal nat geworden? Neem vocht direct af met een schone katoenen doek. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, een neutrale zeep is voldoende voor dagelijkse reiniging.

Levering
De Arda plantenpot wordt in één pakket geleverd.

Gewicht van het product: 2.8 kg
Lengte van het product: 24 cm
Woonstijl: Industrieel
Product breedte: 24 cm
Product Depth - Value: 24 cm
Kleur: brown|pink
Materiaal: Metaal
Hoogte van het product: 40 cm
Diameter van het product: 40 cm