Earnshaw

Automatisch horloge met echt lederen band EARNSHAW LONGITUDE

Montre homme Earnshaw LONGITUDE ES–8006–04 automatique
Item No. 4321125d-9484-44b1-8a64-8c877acc8297
Kleur

Het Earnshaw LONGITUDE model is een elegant automatisch horloge. Dit horloge heeft een echt lederen band en een kast van roestvrij staal. 
Zijn skelet wijzerplaat en zijn drie tellers geven hem originaliteit en elegantie. Het zal het perfecte accessoire zijn voor al uw outfits, van de eenvoudigste tot de meest uitgebreide.  
Thomas Earnshaw wordt vereerd als een legende en een pionier op het gebied van horlogemaken. Hij werd geroemd om zijn werk in het verfijnen en verbeteren van de maritieme chronometers van die tijd. Deze marinechronometers waren van cruciaal belang voor de Royal Navy.
Earnshaw werd geprezen voor zijn werk met zeechronometers, maar ging ook de uitdaging aan om klokken te ontwikkelen voor observatoria als Greenwich en Armagh. Voorbeelden van zijn voortreffelijke werk zijn te zien in musea en veilinghuizen over de hele wereld. 
Het is deze pioniersgeest om de wetenschap van het horlogemaken vooruit te helpen, gekoppeld aan een streven naar uitmuntend vakmanschap dat de kern vormt van het Earnshaw–horloge dat verkrijgbaar is voor de horlogekenner en –liefhebber. 

Gewicht van het product: 50 gr
Lengte van het product: 25 cm
Kleur: brown
Vorm Horloge: Rond
Materiaal: Leder
Diameter van het product: 44 cm
Andere kleur: Koper

Meer voor jou