Sevira Kids

Biologisch katoenen baby kleertjes set SIMON

label.item 66709376-2ef0-4e5f-8cf7-35edc9ebe362
false
Geen prijs beschikbaar
Kleur
Maat
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Geen prijs beschikbaar

De schattige Simon geruite kledingset is zowel schattig als praktisch voor dagelijks gebruik. Kies niet meer tussen comfort en mode met onze kleding van 100% biologisch katoen.

Het schattige Simon–vestje is heel gemakkelijk aan te trekken dankzij de nikkelvrije drukknopen, het eenvoudige en chique T–shirt met een klein strikje en het schattige broekje met elastische taille. Een mooie geruite print, trendy en chic, zal je verliefd maken: een dessin vol zachtheid!

Gemaakt van biologisch katoen, GOTS * gecertificeerd, de Simon–set garandeert je ideaal comfort voor de baby en respect voor zijn zachte en tere huid. Door het materiaal kun je de temperatuur regelen en het transpiratievocht van je kind absorberen.



* Het "GOTS"–label (Global Organic Textile Standard): Deze certificering garandeert u een productieproces dat in elke fase streng gecontroleerd en gecertificeerd is zonder chemicaliën, met respect voor het milieu en de consumenten.
Samenstelling: 100% biologisch katoen gecertificeerd GOTS
Wassen: 30 ° C
Verkrijgbaar in verschillende dubbele maten:
– 56 – 62 cm (geboorte)
– 62 – 68 cm (3 – 6 maanden)
– 68 – 74 cm (6 – 9 maanden)
– 74 – 80 cm (9 – 12 maanden)

Een mooi, praktisch en nuttig idee voor een geboortegeschenk waar het hele gezin blij mee zal zijn.
Ontdek onze vele collecties biologische katoenen kleding GOTS* gecertificeerd. 100% modieuze modellen, gemakkelijk aan te trekken en praktisch voor de verschoningstijd van uw kind.

Belangrijke opmerking: comfort boven alles! Voor langdurig gebruik en een maat die meer geschikt is voor alle lichaamstypes, onze Kledingcollecties een maat groter nemen.

Geslacht: Jongens
Compositie: Katoen
Andere kleur: Grijs

Zouden deze artikelen er ook bij passen?

Wat vind je van deze artikelen?