Kitikate

Biologisch katoenen babypyjama DINO

label.item f900163a-c286-48e8-b482-5150d0792397
false
Kleur
Maat

De schattige Dino–pyjama is zowel trendy als praktisch voor dagelijks gebruik. Kies niet meer tussen comfort en mode met deze schattige Dino–pyjama van biologisch katoen.
De prachtige Dino pyjama met hun schattige kleurrijke baby dinosaurus prints, een teder ontwerp waar je verliefd op wordt! De onderbenen hebben halve omslagen om de voetjes van je kleintje te bedekken indien gewenst. Het glijdt heel gemakkelijk aan dankzij de gegarandeerde nikkelvrije drukknopen.
Ideaal om de baby aan te kleden zonder hem te storen en vooral om de verschoningstijden te vergemakkelijken.
Gemaakt van biologisch katoen, GOTS*–gecertificeerd, de set garandeert ideaal comfort voor baby's en respect voor hun zachte en tere huid. In de zomer helpt het de temperatuur te reguleren en het zweet van je kind te absorberen.

*Het "GOTS"–label (Global Organic Textile Standard): Deze certificering garandeert u een zeer gecontroleerd productieproces in elke fase en gecertificeerd zonder chemicaliÃ
Samenstelling: 100% GOTS–gecertificeerd biologisch katoen
Wassen: 30°C
Verkrijgbaar in verschillende dubbele maten:
– 56 – 62 cm (1 – 3 maanden)
– 62 – 68 cm (3 – 6 maanden)
– 68 – 74 cm (6 – 9 maanden)
– 74 – 80 cm (9 – 12 maanden)


Een mooi, praktisch en nuttig idee voor een geboortegeschenk dat het hele gezin zal plezieren.
Ontdek onze vele collecties GOTS* gecertificeerde kleding van biologisch katoen. 100% modieuze modellen, gemakkelijk aan te trekken en praktisch voor de verschoningstijd van uw kind.

Belangrijke opmerking: comfort boven alles! Voor langdurig gebruik en een maat die meer geschikt is voor alle lichaamstypes, passen onze kledingcollecties groter.

Kleur: Meerkleurig
Maat: 3_6_months
Geslacht: Jongens
Compositie: Katoen
Andere kleur: Roze

Wat vind je van deze artikelen?

Zouden deze artikelen er ook bij passen?

Meer voor jou