SELMARK

Body panty lipo effect Curves

Item No. 0a2c6c73-b614-4d33-afb4-56239230f3db
€ 98,80
Prijs verlaagd van € 123,50 Naar
Kleur
Maat
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
€ 98,80
Prijs verlaagd van € 123,50 Naar

Lichaamspanty met lipo–effect uit de Curves–collectie van Selmark.
Lichaam afslanken en hervormen met strategisch geplaatste stiksels tot schede en verfijnen van het silhouet. Dankzij het superdiepe decolleté en de halslijn kan het worden gedragen onder een breed scala aan kleding. Push–up effect cups, verstelbare en afneembare banden. Wordt geleverd met een extra set verstelbare transparante banden. De steunband in de rug is afneembaar. De kous van het type panty bedekt ook de bovenbenen, de beenomtrek is naadloos, onzichtbaar en comfortabel. Deze bodysuit is zeer elastisch en markeert niet onder de kleding. Het wordt gedragen als een tweede huid. Het heeft een ultra–elastische kruisopening.
Het geheim is een technologisch innovatief gebreid SUPERFINE® weefsel (54 gauge) dat geproduceerd is met een hoog percentage LYCRA®– en TACTEL®–vezels. Het resultaat is een kledingstuk met een superhelder uiterlijk en met een structuur die identiek is aan die van zware stoffen, met een grote controlecapaciteit en een maximaal comfort.
Deze shapewear Curves–collectie is een ode aan de vrouw. Modellering en omhulling, het verenigt stijl en alle jaren van Selmark's ervaring. Het benadrukt de lijnen van het vrouwenlichaam. Het is getest met echte vrouwen en wordt gepresenteerd in een breed scala aan maten. Minimalistisch en basic, het is een uitstekende bondgenoot om zich comfortabel en zelfverzekerd te voelen. Gemaakt van zeer elastisch en thermo–regulerend materiaal.
Dit STANDARD 100 by OEKO–TEX® gelabelde product volgt een gecertificeerd en gecontroleerd productieproces dat uw huid respecteert. De STANDARD 100 van OEKO–TEX® is het eerste label dat voldoet aan de behoeften van de consument op het gebied van de menselijke ecologie. Het garandeert dat gecertificeerde artikelen vrij zijn van stoffen die schadelijk zijn of een risico voor de gezondheid kunnen vormen.
Materialen:3% katoen, 42% elasthaan, 3% katoen, 55% polyamide
Model 10897SE

Patroon: Plain
Wasinstructies: Handwas koud
Compositie: Polyamide

Maak je look compleet

You might also like