Eminent

Boulder Grote Koffer 4 Wielen Rood

De Boulder–koffer van Eminent is ontworpen voor uithoudingsvermogen. Deze lijn is gemaakt van eersteklas materialen en is vooral populair vanwege de ultrastevige, krasbestendige harde schaal, compleet met extra hoekbescherming. Onzichtbare ritsen zorgen voor een naadloze look, terwijl een eenvoudig interieur je spullen georganiseerd houdt tijdens elk avontuur. Elke maat in de collectie past perfect in de volgende, waardoor je je opbergruimte thuis maximaliseert.
label.item ec346aac-af90-4a4f-bdcb-3926094dd5e4
false
Geen prijs beschikbaar
Kleur
Maat Koffers
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Geen prijs beschikbaar

De Boulder–koffer van Eminent is gebouwd met eersteklas materialen om de reis jarenlang te doorstaan. De krasbestendige harde schaal is gemaakt van 100% Makrolon®–polycarbonaat en combineert een hoge mate van stevigheid met de flexibiliteit die nodig is om de hoge impact van ruw gebruik te weerstaan. Extra bescherming op de hoeken biedt extra ondersteuning voor de meest kwetsbare plekken, zodat je zorgeloos op reis kunt. Dankzij de meertraps aluminium telescopische handgreep kan hij gemakkelijk over elk oppervlak worden gemanoeuvreerd. De koffer glijdt geruisloos op vier 360° dubbele spinnerwielen. Het is beveiligd met een geïntegreerd, TSA–goedgekeurd combinatieslot, dat ervoor zorgt dat uw bezittingen veilig zijn, zelfs tijdens internationale reizen. Organisatie is eenvoudig gemaakt met twee grote binnenvakken. Elk compartiment is uitgerust met gaasverdelers met ritssluiting en verstelbare pakriemen om ervoor te zorgen dat alles op zijn plaats blijft, ongeacht of de koffer vol is.

De Boulder is verkrijgbaar in drie maten: Small, Medium en Large. De Boulder set van drie kan in elkaar worden genest voor opslag, waardoor u thuis waardevolle ruimte bespaart als u niet op reis bent.
De Small voldoet aan de cabinevereisten van de meeste luchtvaartmaatschappijen. De Large voldoet aan de incheckeisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen (158 cm L+B+H). Bevestig de specifieke vereisten van de luchtvaartmaatschappij.

Kleine specificaties:
Buitenafmetingen: 55x37x20 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 48x35x20 cm (ongeveer)
Gewicht: 2,4 KG
Volume: 40L

Medium Specificaties:
Buitenafmetingen: 66x46x28 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 59x43x28 ​​cm (bij benadering)
Gewicht: 3,3 KG
Inhoud: 71L

Grote specificaties:
Buitenafmetingen: 77x51x30 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 73x52x30 cm (ongeveer)
Gewicht: 4,4 KG
Volume: 103L

Eminent is een familiebedrijf dat sinds 1979 met trots bagage van de hoogste kwaliteit produceert. Tegenwoordig leveren we meer dan 1,6 miljoen koffers per jaar. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan en heeft 35 kwaliteitstests doorstaan ​​om de hoogste normen te garanderen. Omdat de producten van Eminent in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd, zijn onze klanten verzekerd van maximale waarde en hoeven ze niet te kiezen tussen kwaliteit en prijs.

Kleur: Rood
Gewicht van het product: 4.4 kg
Type: Harde Kanten, Spinners (4 wielen)
Number of Wheels: 4.0
Lengte: 51 cm
Patroon: Effen
Product breedte: 51 cm
Breedte: 30 cm
Hoogte: 77 cm
Maat Koffers: large_75cm_and_plus_height
Liters: Meer dan 50L

Meer voor jou