BePureHome

Bounds Bijzettafel M - Metaal/Hout - Antique Goud - 41x41x41

Item No. 1b829836-0f12-4fb3-870f-340e8a9585e2
Kleur
Aantal personen

– Slanke bijzettafel op hoge poten
– Tafelblad van multiplex met zinken metaalcoating
– Metalen poten met een antique gold finish
– H 41 cm x Ø 41 cm

Diepzinnig en eigenaardig zijn twee kenmerken van deze interessante Bounds bijzettafel. De bijzettafel komt uit de collectie van het Nederlandse interieurlabel BePureHome en is een oogstrelend exemplaar. De combinatie van hout en metaal met een donkere antique gold afwerking geeft Bounds een mysterieuze glans en geleefde uitstraling. Stoer en toch elegant.

Materiaal
Multiplex wordt gevormd uit geperst plaatmateriaal welke kruislings verlijmd zijn. Hierdoor is multiplex een echte massief hout look–a–like en zeer sterk. Multiplex staat bekend om zijn lichtgewicht, duurzaamheid en het gemak van het werken met multiplex.

Afmetingen
Deze stoere bijzettafel heeft een hoogte van 41 cm en is 41 cm in het rond. De opstaande rand rondom het tafelblad is 4 cm hoog. De poten zijn ieder 37 cm hoog. De tafel heeft een draagkracht van 30 kg wanneer gelijkmatig verdeeld of centraal geplaatst. De bijzettafel heeft zelf een gewicht van een kleine 4 kg.

Onderhoud
Het multiplex uit onze collecties is ten alle tijden behandeld en beschermd. Hierdoor houd je het multiplex item eenvoudig wekelijks stofvrij met een droge, schonen doek. Bij vlekken is het aangeraden om te wrijven met de nerf mee met een lichtvochtige doek, nadrogen zorgt voor een streeploos resultaat. Beschadigd multiplex is goed op te schuren en opnieuw te behandelen met een lak en beits naar keuze.

Levering
De bijzettafel wordt in één pakket geleverd. De poten zijn eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde van de poten (ø1cm).

Gewicht van het product: 3.5 kg
Lengte van het product: 41 cm
Product breedte: 41 cm
Product Depth - Value: 41 cm
Kleur: gold
Hoogte van het product: 41 cm
Diameter van het product: 41 cm
Aantal personen: 2_persons
Tafelvorm: Rond
Verlengbaar: false
Type tafel: Bijzettafels

Meer voor jou