VTwonen

Cape Eetkamerstoel - Stof - Blauw - 77x55x65

Item No. 43405bfa-9247-4582-a43a-f95eb5bc6e0c
Kleur

– Comfortabele eetkamerstoel
– Zitting is bekleed met een gemêleerde stof (100% polyester)
– Houten poten met donkerbruine afwerking
– H 77 cm x B 55 cm x D 65 cm

Nog op zoek naar een comfortabele eetkamerstoel die zich gemakkelijk voegt in diverse interieurstijlen? De stijlvolle Cape eetkamerstoel komt uit de collectie van vtwonen en is vanwege haar vriendelijke vormen een echte kameleon, in elke eethoekopstelling komt deze stoel tot haar recht!

Materiaal
De poten zijn gemaakt van hout met een donkerbruine finish en afgeronde onderzijden. De zitting is opgebouwd uit een houten frame met een standaard foam vulling van 7 cm dik. De zitting is bekleed met een eenvoudig te onderhouden, gemêleerde stof van 100% polyester.

Afmetingen
De Cape eetkamerstoel heeft een hoogte van 77 cm, breedte van 55 cm en diepte van 65 cm. De zithoogte is 46 cm. De zitbreedte van 47 cm en zitdiepte van 45 cm in combinatie met de iets hollende rugleuning zorgt dit voor een geborgen gevoel en comfortabele zit. Urenlang tafelen is dus gegarandeerd! De vier houten poten hebben een hoogte van 39 cm en een diameter van 3,5 cm. De afstand tussen de twee voorpoten is 54 cm gemeten op de vloer, bovenaan is dit 40 cm. De afstand tussen een voor – en achterpoot is aan de vloerzijde 56 cm en onderaan de zitting gemeten 36 cm. De maximale draagkracht van de Cape eetkamerstoel is 160 kg.

Onderhoud
Gemêleerde stoffen zijn zeer eenvoudig in het onderhoud vanwege de geweven structuur. Het is aangeraden om bij vlekken deze te bedeppen met een lichtvochtige, schone doek. Bij hardnekkige vlekken kan licht krabben met een vochtige doek helpen. De stof kan zonder problemen geïmpregneerd worden, maar het is geadviseerd om jezelf goed te laten informeren over het impregneerproduct bij een meubelspeciaalzaak.

Levering
Cape wordt, per twee stuks, in één pakket geleverd. De poten zijn eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde van de poten (ø 2 cm).

Product weight - value: 17 Kg
Lengte van het product: 65 cm
Product Width - value: 55 cm
Product Depth - Value: 55 cm
Kleur: blue
Product Height - value: 77 cm
Type stoel: Eetstoelen

Meer voor jou