Asics

Damesschoenen Gel-Cumulus 21

label.item 77732719-3cd6-442d-8179-24c1806d6689
false
€ 121,42
Kleur
Schoenmaat
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
€ 121,42

Ga verder dan uw grenzen met de ASICS GEL–CUMULUS™ 21 high performance damesloopschoen. Deze schoen is ontworpen om je voeten te dempen en te ondersteunen over lange afstanden en is voorzien van FLYTEFOAM™ Propel technologie om je energie en rebound te stimuleren. Deze hoogwaardige loopschoen is nu verkrijgbaar in een nieuw dynamisch ontwerp, gemaakt om u te inspireren de loper in u te wekken en u te laten schitteren.
De combinatie van GEL™–technologie achter en voor de voet geeft u een niveau van schokabsorptie dat u niet in andere schoenen krijgt, terwijl de GUIDANCE LINE™–technologie de efficiëntie van uw pas verbetert en de interne steunpilaar uw voet in positie houdt, hoe ver u ook loopt.
Profiteer van de extra ondersteuning door de I.G.S™ (Impact Guiding System) technologie die uw natuurlijke pas verbetert en de EVA binnenzool die zich aanpast aan de vorm van uw voeten voor nog meer comfort. De hoge sterkte AHAR™ rubbercompound vermindert de slijtage in de belangrijkste impactzones van de buitenzool, waardoor dit een prestatiegerichte loopschoen is waar u op kunt rekenen als u nieuwe grenzen wilt bereiken.
Het jacquardgaas bovenstuk zorgt voor de ventilatie die je nodig hebt om je voeten koel te houden, zelfs als je loopt. Reflecterende details aan de buitenkant van de schoen houden je zelfs in het donker zichtbaar. Met dit geweldige Shine model van de GEL–CUMULUS™ 21 schoen in uw sportieve stijltas, pak je die extra kilometers aan met comfort en stijl.
jacquardvlechtwerk (boven)
Technologie FLYTEFOAM™ Propel
Buitenzool AHAR™
Binnenste steunpilaar
GEL™–technologie achter en voor de voet
Mousse en SpEVA™ 45
EVA–inlegzool
GUIDANCE–technologie LINE™
I.G.Technology S™ (Impact Guidance System)
Lichtreflectie
Model uit de Shine collectie

Materiaal: Synthetisch
Voering: Synthetisch
Voering Zool: Synthetisch
Andere kleur: Grijs

Zouden deze artikelen er ook bij passen?

Wat vind je van deze artikelen?