Heckett Lane

Dekbedovertrek Frey Green Katoensatijn

label.item 67049704-fc8c-4237-8d60-976dc67f5958
false
€ 149,95
Kleur
Maat
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
€ 149,95

Dekbedovertrek Frey van Heckett Lane. De designers van Heckett Lane zijn continu op zoek naar de laatste trends en reizen hiervoor de hele wereld rond. Zo zorgen ze voor alle nodige inspiratie om van je slaapkamer die ene unieke plek in huis te maken waar je heerlijk tot rust komt.
Dekbedovertrek vervaardigd uit luxueus glanzend katoensatijn. Door de speciale weeftechniek en hogere dichtheid van de draad voelt de stof extra zacht en soepel aan. Katoensatijn heeft ademende en vochtregulerende eigenschappen voor een goed slaapcomfort.
Dekbedovertrek met jungleprint: felgekleurde grote bladeren, tropische bloemen en vogels komen helemaal tot leven op de donkergroene print. Als je goed kijkt zie je enkele nieuwsgierige aapjes.
Omkeerbaar 2 in 1: de voorzijde heeft een jungleprint met felle bladeren, bloemen en aapjes, aan de achterzijde is er een jungleprint met aapjes die vrolijk door de bomen slingeren. De kussenslopen hebben beide prints en zijn afgewerkt met een Oxfordrand.
Ideaal voor een botanische look in je slaapkamer
Voorzien van een dubbel doorlopende instopstrook, een extra stuk stof van ongeveer 40 cm dat je dekbed verlengt over de gehele breedte. Je slaapt zo met warm ingestopte voeten

Lengte: 220 cm
Product breedte: 240 cm
Breedte: 240
Materiaal: Katoensatijn

Zouden deze artikelen er ook bij passen?

Wat vind je van deze artikelen?

Meer voor jou