DELSEY

Delsey Comete+ Cabin Trolley 55/35 iguana

Item No. 91d795fd-88b0-4b75-bd15-ee99d409d894
false
Geen prijs beschikbaar
Kleur
Maat Koffers
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar. Wijzig het aantal of kies een andere variant a.u.b.
Geen prijs beschikbaar

Voor je vakantie, cityrip of zakenreis op zoek naar een koffer die geschikt is om mee te nemen als handbagage? Deze Delsey Comete harde koffer is geschikt om mee te nemen als handbagage aan boord van het vliegtuig. Met een handbagage koffer bespaar je tijd omdat je geen ruimbagage hoeft in te checken en bij aankomst op bestemming ook niet hoeft te wachten tot je koffer van de bagageband afrolt. Daarnaast scheelt het ook nog eens in de portemonnee, omdat ruimbagage vaak extra kosten met zich meebrengt. Tijdwinst, geen gezeul met koffers en ook nog eens voordelig dus. Ons advies is dan ook altijd om te kiezen voor een handbagage koffer, wanneer dit uiteraard mogelijk is wat betreft de hoeveelheid bagage die je wilt meenemen. De koffer heeft 4 wielen; koffers met 4 wielen hebben meer stabiliteit en zijn wendbaarder dan koffers met 2 wielen. Deze Delsey handbagage koffer heeft een opslagcapaciteit van 35.6 liter. Deze koffer heeft hiermee genoeg ruimte voor een reis van twee tot drie dagen.

**Optimale bescherming met een harde koffer**
Een harde koffer is ideaal voor vliegvakanties. De inhoud van je koffer wordt optimaal beschermd door de harde schaal. Daarnaast heeft de koffer geen extra vakken aan de buitenzijde waardoor je niet de kans loopt dat onbevoegden iets toevoegen aan jouw bagage. Na je reis is de koffer perfect schoon te maken. Ten opzichte van zachte koffers kunnen harde koffers beter tegen vocht en regen.

**ABS en polycarbonaat**
Deze Delsey koffer is gemaakt van ABS en polycarbonaat. ABS is een krasbestendig voordelig materiaal. Door dit te combineren met het lichtere en sterke polycarbonaat ontstaat een unieke combinatie.

**Veilig op reis met een TSA slot**
TSA staat voor Transport Security Administration. Het TSA slot is naast een cijferslot voorzien van een sleutelslot. Hiermee kan de koffer veilig geopend worden door de veiligheidsinstanties zonder het slot kapot te hoeven maken. Met een TSA slot voorkom je dus dat je je koffer beschadigd op de bagageband terugziet. Nadat ze de koffer hebben gecontroleerd sluit de veiligheidsdienst de koffer weer af en zijn je spullen weer veilig afgesloten door middel van het cijferslot.

**Inpakriemen & interne verdeler**
Deze koffer is voorzien van inpakriemen, zodat al je spullen goed op z'n plaats blijven zitten en het tijdens je reis geen chaos wordt in je koffer. Met de interne verdeler splits je je koffer op in 2 compartimenten met een rits tussenschot.

Kleur: Groen
Gewicht van het product: 2.78 kg
Type: Harde Kanten
Lengte: 23 cm
Patroon: Effen
Product breedte: 35 cm
Breedte: 23 cm
Hoogte: 55 cm
Maat Koffers: cabin_up_to_56cm_height
Andere kleur: Groen

Meer voor jou