Sevira Kids

Doos van 5 babyballen zintuiglijke stimulatie

Item No. c519752c-f76e-494f-9409-d834621120ca

Alle kinderen houden ervan om met ballen te spelen! Geef je baby zijn eerste zintuiglijke ballen om al zijn zintuigen te stimuleren. Deze mooie babyballen ontwikkelen het gezichtsvermogen en de hand–oog coördinatie. Later kunnen ze gebruikt worden om uw kind over kleuren te leren.
Dit zachte en lichte plastic spel is speciaal ontworpen om in alle veiligheid de zintuigen van baby te prikkelen:
* STIMULEREN VAN HET ZICHT DOOR VIRTUELE KLEUREN: Het gezichtsvermogen van de baby moet gestimuleerd worden! Het gezichtsvermogen neemt geleidelijk toe tot de leeftijd van 7 maanden, met het verwerven van rode, blauwe en groene kleuren en reliëfzicht; dit is het ideale moment om uw kind speelgoed met verschillende texturen aan te bieden om het te helpen zich te ontwikkelen.
* FIJNE BEWEGING: deze kleine ballen zijn gemakkelijk vast te pakken en zijn perfect voor het ontwikkelen van de hand–oog coördinatie. Puntjes, ribbels, groeven... De verschillende texturen intrigeren baby en moedigen hem aan zijn handjes te gebruiken, wat de beweeglijkheid en reflexen verbetert en de spierontwikkeling versterkt. De kunststof die voor het ontwerp van deze ballen is gebruikt, combineert alle eigenschappen waaraan peuters de voorkeur geven: zachtheid, lichtheid en een fluweelzacht gevoel. U kunt ze ook aan uw baby geven om hem bezig te houden en te vermaken tijdens het bad.
* MASSAGE: Massages ontspannen de spieren en helpen uw kind in slaap te vallen. U kunt de gepimpte ballen zachtjes over de rug en benen laten gaan om uw baby te masseren of te kietelen! Uren van ontspanning en gelach in het vooruitzicht :)
* DENTITIE: De samenstelling is gegarandeerd vrij van controversiële stoffen, zodat uw kind de ballen zonder enig gezondheidsrisico in zijn mond kan stoppen. Dit product van hoge kwaliteit is gemaakt van gezonde materialen, gegarandeerd BPA– en ftalaatvrij, in de Europese Unie. Baby ontdekt de wereld met zijn mond, en deze ballen zijn veilig in gebruik.
Als uw kind plezier beleeft aan het gooien, draagt dat bij tot de ontwikkeling van zijn gebarencoördinatie. Daarom is het heel belangrijk dat u hem speelgoed geeft dat aangepast is aan zijn leeftijd en dat u hem aanmoedigt om te spelen.
Een leuk idee voor een babycadeau, om cadeau te geven of om toe te voegen aan uw babylijst.
Samenstelling: BPA– en ftalaatvrij plastic – gemakkelijk schoon te maken
Kan gebruikt worden vanaf 6 maanden
Gemaakt in Europa – CE STANDAARD
Niet–contractuele foto (willekeurige kleuren – de ballen kunnen afwijken van de in onze catalogus getoonde kleuren).
Dit product is ontworpen en vervaardigd in Europa door onze partner met 35 jaar ervaring in de kinderopvang.
Voorzichtig! Om gezondheids– en veiligheidsredenen wordt dit babyspeelgoed niet teruggenomen of omgeruild als het uit de verpakking is gehaald.

Security: NC
Kleur: multicolor
Leeftijd kinderen: 0-6 Maanden
Geslacht: Unisex
Andere kleur: veelkleurig

Meer voor jou