SELMARK

Ecologische bandeau beha Glacier

Item No. d4a1e890-7c67-4770-aaca-430df964c41d
Prijs verlaagd van € 61,90 Naar
€ 43,33
Kleur
Maat
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
Prijs verlaagd van € 61,90 Naar
€ 43,33

Ecologische bandeau–bh uit de Glacier–collectie van Selmark.
Antislipbies in de halslijn en op de rug voor meer steun. Silicone gebreid rugpand. Onzichtbare rubberen afwerking die verschuiven voorkomt en niet aftekent onder kleding. Afneembare bandjes. Voorgevormde cups die zich aanpassen aan de natuurlijke capaciteit van de buste.
Het belangrijkste kenmerk van deze collectie is dat ze gemaakt is van 100% ecologische stof, gemaakt met gerecycleerde grondstoffen en zo dicht mogelijk bij ons bedrijf geproduceerd, waardoor de impact van CO2 wordt beperkt. Minimalistische en eenvoudige stijl, op zoek naar een evenwicht tussen het alledaagse en het bijzondere. Modellen die voldoen aan de dagelijkse behoeften van alle vrouwen, terwijl ze ook bijdragen aan ons milieubewustzijn.

Dit STANDARD 100 by OEKO–TEX® product volgt een gecertificeerd en gecontroleerd fabricageproces, met respect voor uw huid. De STANDARD 100 van OEKO–TEX® is het eerste label dat beantwoordt aan de behoeften van de consument inzake menselijke ecologie. Het garandeert dat gecertificeerde producten vrij zijn van schadelijke stoffen of stoffen die een gezondheidsrisico kunnen inhouden.
Materialen:11% elasthaan, 89% polyamide
Model 10716SE

Patroon: Plain
Wasinstructies: Handwas koud
Type Bra: Strapless Bras
Compositie: Polyamide

Producten van hetzelfde merk