WOOOD Exclusive

Exclusive Finca Tv Meubel - Grenen - Zwart - 40, 3x50x40

Finca Tv Meubel 50Cm Grenen Diepzwart [Fsc]
label.item dae619bc-0a74-4a60-9fc9-98f1ed3df6ae
false
Kleur

Stijlvol, tijdloos en modern. Dat zijn de tekenende kernwoorden van meubelserie Finca. De Finca serie komt uit collectie van het Nederlandse interieurlabel WOOOD en is gemaakt van natuurlijk grenenhout. De Finca items zijn afgewerkt in een matte coating met een diep zwarte kleur. Het strakke lijnenspel van de Finca meubelen wordt niet onderbroken door handgrepen, met een modern push–to–open systeem zijn de deuren en laden geluidloos te openen en sluiten.
Artikelkenmerken
Stijlvolle meubelserie in diep zwart
Met modern push–to–open systeem
Gemaakt van massief grenenhout
H 40 cm x B 50 cm x D 40 cm
Afmetingen
Het Finca tv meubel met een breedte van 50 cm, is de kleinste maat van de drie tv meubelvarianten. De tv meubelen hebben een hoogte van 40 cm en een diepte van 39,5 cm. Hierdoor zijn de drie varianten goed te combineren en stel je eenvoudig een tv meubel samen op jouw gewenste formaat. Het tv meubel heeft twee ruime laden met elk een inhoud van 11,5x43x30 cm (hxbxd). De onderrand van het Finca tv meubel laat aan de voorzijde 7 cm ruimte, hierdoor lijkt het alsof het tv meubel zweeft. Iedere lade heeft een draagkracht van maximaal 10 kg wanneer het gewicht gelijkwaardig verspreid is.
Levering
Elk meubel uit de Finca meubel serie wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage instructie. Het schuiven van het meubel kan zorgen voor krassen op harde vloeren, plaats ter bescherming viltglijders aan de onderzijde.

Kleur: Zwart Lak
Gewicht van het product: 10 kg
Lengte: 40 cm
Product breedte: 50 cm
Breedte: 50 cm
Hoogte: 41 cm
Andere kleur: deep black