WOOOD Exclusive

Exclusive Moza Hanglamp - Bamboe - Zwart - 36x36x36

Item No. 7f2c5b92-3107-454e-80c7-bff8d97c5b82
Kleur
Afmetingen

– Gevlochten, moderne hanglamp
– Bamboe in een zwarte tint
– E27 fitting max. 60 Watt
– H 36 cm x B 36 cm x D 36 cm

Deze gevlochten hanglamp Moza komt uit de collectie van het Nederlandse WOOOD en is vervaardigd uit bamboe met een stoere, zwarte afwerking. Door de open structuur van de kap verspreidt de lamp een sfeervol licht en past hij in meerdere interieurstijlen. Door zijn grootte is Moza een blikvanger in de ruimte.

Materiaal
Tijdens het productieproces wordt de bamboe op maat gelaserd, door deze techniek kunnen de stroken enigszins donker geblakerd zijn aan de binnenzijde van de lamp. Bamboe is een zeer sterk natuurproduct en eveneens zeer flexibel, dit zorgt voor een zeer hoog duurzaamheidsniveau. Bamboe is zeer licht van kleur maar kan sterk reageren op de omgeving, de weersinvloeden laten bamboe langzaamaan vergrijzen of beschimmelen. Dit heeft geen gevolgen voor de constructie, kwaliteit of levensduur van het meubel.

Afmetingen
Deze sfeervolle Moza heeft een hoogte van 36 cm en is 36 cm rond. De lamp is voorzien van 1.42 meter snoer en kan aangesloten worden op de netstroom.

Onderhoud
Alle bamboe items zijn vooraf behandeld om het vergrijzingsproces te vertragen. Eventuele vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met een lichtvochtige doek, hardnekkige aanslag kan weggeschuurd worden met een licht schuurpapier.

Levering
De lamp wordt geleverd in één pakket. Moza is geschikt voor een lichtbron met een E27 fitting en maximaal 60 Watt. De lichtbron is exclusief.

Kleur: green
Gewicht van het product: 1 kg
Lengte: 36 cm
Product breedte: 36 cm
Breedte: 36 cm
Hoogte: 36 cm
Dimbaar: false

Meer voor jou