WOOOD

Ezra Eetkamerstoel met Armleuning en Wielen - Polyester - Bruin - 94x56x64

Item No. 548f8513-6d9e-47dd-9139-e985b92fe624
Kleur

– Comfortabele eetkamerstoel met armleuningen
– Lekker rollen; de stoel heeft vier wielen
– Bekleed met een zachte geven stof (100% polyester)
– H 94 cm x B 56 cm x D 64 cm

Klaar voor urenlang comfortabel natafelen? Dan is Ezra eetkamerstoel de juiste keuze! De Ezra stoel komt uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD en biedt een comfortabele geborgen zit door de armleuningen en hogere rugleuning. Extra handig; je rolt de stoel gemakkelijk alle kanten op middels de vier subtiele wielen.

Materiaal
De Ezra eetkamerstoel heeft een metalen frame met een matzwarte poedercoating, kunststof wielen en een vulling van stevig schuim. Ezra is bekleed met een geweven stof. Onze Rolo geweven stof voelt zacht aan en heeft een volle grip. De stof is opvallend door de subtiele matte glans van de chenille. Rolo is gemaakt van 100% polyester en heeft een zichtbaar weefpatroon. De geweven stof is geschikt voor intensief gebruik met een Martindale 80.000 en een verstevigende, vilten backing.

Afmetingen
– Hoogte: 94 cm
– Breedte: 56 cm
– Diepte: 64 cm
– Zithoogte: 53 cm
– Zitbreedte: 46 cm
– Zitdiepte: 46 cm
– Rugleuninghoogte: 94/41 cm
– Rugleuningdikte: 18 cm
– Armleuninghoogte: 69/16 cm
– Armleuningdikte: 5 cm
– Poothoogte: 39 cm
De vier poten bevatten ieder een zwenkwiel zonder rem (H: 6 cm)
– Pootdikte: ø 2,5 cm
– Afstand tussen voorpoten: 46 cm
– Afstand tussen zijpoten: 46 cm
– Draaggewicht: 180 kg
– Gewicht: 12 kg

Onderhoud
De geweven stof is reeds vochtwerend behandeld en hierdoor zeer eenvoudig in het onderhoud. Vochtige vlekken zijn eenvoudig droog te deppen. Houd de stof wekelijks stof– en kruimelvrij middels de stofzuiger met speciale meubelborstel. Voor het behouden van de matte glans kan de stof geborsteld worden met een fluweelborstel. Vanwege de vochtwerende behandeling raden wij het impregneren van deze stof af. Mocht dit echter alsnog gewenst zijn, test het impregneermiddel dan vooraf op een onzichtbare plaats van de stof.

Levering
De Ezra eetkamerstoel wordt per stuk en volledig gemonteerd geleverd. Bij het overschrijden van het maximale draaggewicht kunnen de wieltjes krassen veroorzaken op harde vloeren.

Gewicht van het product: 12 kg
Lengte van het product: 64 cm
Product breedte: 56 cm
Product Depth - Value: 56 cm
Kleur: lightBeige
Hoogte van het product: 94 cm
Type stoel: Eetstoelen