LARS NYSØM

Geïsoleerde drinkfles roestvrij staal 'Ren'

Roestvrijstalen drinkfles met dubbelwandige vacuüm isolatie 100% BPA–vrij houdt uw dranken tot 12 uur warm en tot 24 uur koud
Item No. 5be5be62-3513-441e-afa6-40e260a318e3
false
Vanaf
€ 22,99
Kleur
Sizes Lunch Boxes & Thermos Bottles
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
Vanaf
€ 22,99

Broodtrommel 'Glæde'
Pure Delight

MINIMALISTISCH DESIGN
De broodtrommel van LARS NYSØM is een minimalistisch stuk voor uw keuken en een echte allrounder die uw favoriete gebakjes lang vers houdt. Perfect voor het bewaren van brood, ui en aardappelen. 34x18,5x13,5cm – Hoogte binnenkant: 10,5cm
LANGDURIGE FRISHEID
De broodtrommel heeft speciale ventilatiegaten aan drie zijden die zorgen voor een optimale luchtcirculatie. De meegeleverde linnen broodzak houdt gebak & brood langer vers, zonder vocht & schimmel.
MULTI–TALENT MET SNIJBORD
De extra stevige bamboe deksel zorgt voor optimale bewaarcondities en is tevens geschikt als hoogwaardige broodsnijplank. De opbergdoos biedt voldoende ruimte voor meerdere stukken brood en gebak.
PERFECT ALS CADEAU
De broodtrommel van plaatstaal heeft een hoogwaardige afwerking en is ideaal als cadeau voor broodliefhebbers, vrienden, familie, verjaardagen en Kerstmis dankzij het aantrekkelijke minimalistische design.
LARS NYSØM IS KLIMAATNEUTRAAL
I Wij werken er hard aan om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen door middel van concepten zoals plasticvrije verpakkingen en herbruikbare producten. Wij zijn echter verre van perfect. Daarom compenseren wij alle CO²–uitstoot die in de toeleveringsketen van dit product ontstaat. Daarom steunen wij twee klimaatbeschermingsprojecten: Planting Trees (Duitsland) en Marine Conservation (wereldwijd).

Gewicht van het product: 280 gr
Product breedte: 6.8 cm
Breedte: 6.8 cm
Hoogte: 23.5 cm
Diameter van het product: 6.8 cm
Type Kitchen And Table Accessories: Lunch Boxes and Thermos Bottles
Materiaal: Roestvrij staal
Andere kleur: Spicy Mustard

Meer voor jou