Sevira Kids

Gevoerde waterdichte voetenzak- URBAN NEW YORK 2.0

label.item 39311122-1ce6-4d36-a39c-394971eb7e75
false

OUDERS HEBBEN EEN VERBRIJZELING! Geef uw baby optimaal comfort tijdens uw uitstapjes met deze waterdichte, universele voetenzak die het hele jaar door waterdicht is. Klaar met de dekens die voortdurend glijden, past deze prachtige voetmuf perfect op zijn plaats.

De verschillende modellen van de Urban Collection zijn een eerbetoon aan de grote steden van de wereld voor een 100% chique uitstraling. Het trendy en elegante ontwerp van de kanselier New York 2.0 is beslist stedelijk met zijn extra zachte witte minky interieur, chique polka–stipjes

De collectie Urban Universal Footmuffs is in de Europese Unie gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft vele voordelen:

UNIVERSEEL: De voetenzak past zich aan alle 3–5–punts harnassystemen, kinderwagens, een gezellige of autostoeltje aan voor ontspannende uitstapjes. Klaar met de dekens die voortdurend glijden, past deze prachtige voetmuf perfect op zijn plaats.
PRAKTISCH EN VEILIG: Zorg ervoor dat je baby niet in zijn slaap verstoort! Als u een verwarmde ruimte binnengaat, opent u de voetenzak met de brede rits. Uw kind blijft veilig in zijn gezellige of wandelwagen, zonder te heet te zijn en vooral zonder gestoord te worden.
COMFORTABEL: Het extra zachte witte Minky interieur, zeer aangenaam om de gevoelige huid van de kleintjes aan te raken, houdt uw kind op een constante temperatuur.
WATERDICHT: De waterdichte buitenlaag van microvezel is ideaal om uw kind te beschermen tegen koude tocht, regen en vocht;
GROTE DIMENSIES: Met deze nieuwe versie van de New York Chancellor kunt u deze van geboorte tot ongeveer 24 maanden gebruiken.
Bondskanselier New York 2.0 faciliteert het dagelijks leven van ouders, terwijl uw kind vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden wordt beschermd.

Een leuk idee van een geboortegeschenk aan te bieden of aan te bieden, om toe te voegen aan je geboortelijst!

Samenstelling: Buitenkant 100%

Kleur: Zwart
Security: NC
Leeftijd kinderen: 0-6 Maanden
Geslacht: Unisex
Compositie: Polyester
Andere kleur: Noir