Sweet Collections

Icon - Sweet Collections Herentas voor diabetes

ICON – Herentas voor diabetes
Item No. 30679578-8479-403d-be93-f86b9f7b4e05
Kleur
Maat

Stoere diabetes Herentas
H.J. de Rooy Lederwaren heeft een stijlvolle herentas voor diabetes in haar tassencollectie. Deze prachtige herentas biedt dé oplossing voor mannen die niet met een ouderwetse medicijntas willen verschijnen. Deze stoere herentas ziet er chic uit en is ontzettend praktisch in gebruik. De tas heeft naast diverse kleine opbergmogelijkheden ook een aparte ruimte voor het opbergen van je diabetes spullen.

De luxe herentas is gemaakt van duurzaam leer en is mooi afgewerkt met een strakke voering. De tas heeft naast opbergvakjes voor bijvoorbeeld je telefoon, bankpasjes en autosleutel ook een speciale opbergruimte voor je insulinepennen, tabletten en reserve insulinenaalden. In deze leren tas berg je jouw diabetes spullen subtiel op en heb je direct alles bij de hand voor het geval dat nodig is. De luxe uitgevoerde tas is aan de binnenzijde handig ingedeeld in verschillende vakken en is aan de voorzijde voorzien van een separaat opbergvakje. Aan de achterzijde heb je een extra vak afsluitbaar met een rits. Zo kun je al jouw dagelijkse benodigdheden makkelijk op een vaste plek in de tas opbergen zodat je alles snel voorhanden hebt.

Sweet Collections
Sweet Collections helpt diabetespatiënten met modieuze leren accessoires. Praktisch in gebruik en stijlvol om te dragen. Onze betrokken designers vertalen de wensen van diabetespatiënten in functionele tassen en etuis. Stuk voor stuk met liefde geproduceerd van de beste materialen en de fijnste leersoorten. Sweet Collections is onderdeel van H.J. de Rooy Lederwaren. Een gerenommeerd Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 met groot vakmanschap lederwaren produceert. Als actiepartner van het Diabetes Fonds ondersteunen wij het onderzoek naar een betere behandeling en genezing van Diabetes type 1. Zo maakt Sweet Collections het leven met diabetes een stuk aangenamer.

Gewicht van het product: 350 Gr
Lengte van het product: 21 cm
Product breedte: 7 cm
Kleur: brown
Hoogte van het product: 15 cm
Maat: small

Meer voor jou