BOSKA

Kaasfondueset Party - Magnetron bestendig - Wit - 750 ml

Geen brander nodig | Houdt kaasfondue warm door middel van 3 waxinelichtjes
Item No. df51fc7a-793c-445a-8f78-291dca684b15

Geniet met twee tot vier personen van heerlijk gesmolten kaas met de BOSKA Kaasfondueset Party. De witte, keramieken pan – met een inhoud van 750 ml – mag in de magnetron of op het gasfornuis gebruikt worden. De kaasfondue blijft op het onderstel heerlijk warm door de waxinelichtjes.

De stijlvolle fonduepan is vaatwasserbestendig en biedt ruimte voor 500 gram aan smaakvolle kaasfondue. Dit is genoeg voor een unieke snack voor vier personen of een diner voor twee. Stokbroodje erbij en genieten maar!

De fonduepan is enkel geschikt voor gebruik in/op: gasfornuis, magnetron. Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals inductie of elektrische kookplaat – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken.

Deze complete set bestaat uit een keramieken fonduepan, vier fonduevorken, een roestvrijstalen onderstel en drie waxinelichtjes. Zo heb je alles in huis voor een heerlijke kaasfondue party. Je krijgt standaard 10 jaar garantie op de Kaasfondueset Party van BOSKA.>

Product breedte: 155 mm
Kleur: white
Hoogte van het product: 128 mm

Meer voor jou