Sevira Kids

Katoenen slaapzak Clem

label.item e5c1082d-f548-4d39-a46b-ffb347e1b9a5
false

De Clem slaapzak, ideaal voor de eerste maanden met baby!
De zachte slaapzak Clem, met zijn witte katoenen binnenkant, is ideaal om de slaap van de baby vanaf de geboorte te verzekeren door het gevoel van comfort, veiligheid en warmte dat hij in de baarmoeder van zijn moeder voelde, te verlengen. De slaapzak omhult uw kind als een cocon, dankzij de steun en het comfort van de uitneembare matras en het geïntegreerde broekje. De perfecte combinatie van comfort en bewegingsvrijheid!
Na het verlaten van de kraamafdeling maakt het het dagelijks leven gemakkelijker en helpt het de ouder–kind band te versterken in elk moment van zorg, tederheid en stimulatie. Het zakje met klittenbandsluiting (het geïntegreerde broekje) houdt de baby liggend in de door kinderartsen aanbevolen "kikker" positie, en bevordert zo de slaap en de goede ontwikkeling van de heupen van uw kind. De slaapzak is perfect om in te slapen, maar ook heel praktisch voor uitstapjes in een kinderwagen of buggy (matrasje vooraf verwijderen).
De Clem collectie met deze schattige kleine citrusvruchten, citroenen, clementines en sinaasappels! Zowel zoet als sprankelend, brengt de collectie een vleugje frisheid in de slaapkamer van uw kind.
Na 6 maanden kan deze 100% Franse slaapzak gebruikt worden als deken of als extra matje.

Voor meer informatie over de slaapzak Clem, made in France:
– Veiligheid: verzekert de slaap van de baby vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden.
– Comfort: omhult uw kind in warmte en laat hem vrij rondlopen, hij bevindt zich dan in ideale omstandigheden voor een rustgevende slaap en verlengt de sensaties die hij in de moederschoot voelde.
– Engelennest: ideaal voor uitstapjes in kinderwagen, kinderwagen of reiswieg (matras vooraf verwijderen).
– Borstvoeding: biedt ongeëvenaard comfort en intimiteit aan de moeder tijdens de borst– en/of flesvoeding.
– Multifunctioneel: kan nadien ook gebruikt worden als speelmat of deken.
– Kortsluiting: ontworpen en vervaardigd in de werkplaatsen van Sevira Kids in Compiègne. Dit productieproces garandeert een optimale kwaliteit en ondersteunt het behoud van de Franse knowhow. We beperken ook de ecologische voetafdruk dankzij de lokale productie.
– Twee keer op rij bekroond met de innovatieprijs Baby d'Or: een prijs die in Frankrijk door de ouders van de Salon Baby wordt uitgereikt!

Made in France door Sevira Kids :
Sevira Kids, een jong Frans merk gespecialiseerd in kinderverzorging, wil comfort bieden aan zowel kinderen als ouders door traditie en innovatie te combineren. Vandaag de dag vertrouwt Sevira Kids op de ervaring van haar klanten en de kwaliteit van haar materialen om voortdurend producten en collecties te creëren op het snijvlak van innovatie.

Kleur: Meerkleurig
Geslacht: Unisex
Compositie: Katoen

Meer voor jou