BePureHome

Katoi Opbergkast - Geborsteld Grenen - Umber - 215x139x44

Katoi Opbergkast Diep Geborsteld Grenen Umber [Fsc]
label.item f469c41a-b2bc-40a0-9b2d-8a7ae6342793
false
Kleur

Onze Japandi filosofie achter de nieuwe collectie van het Nederlandse interieurmerk BePureHome komt voor uit de Japanse term: ukiyo. Dit staat voor jezelf losmaken van dagelijkse zorgen en bewust leven in moment. Deze aansprekende meubelserie is gekenmerkt door een strak design, warme houttinten en een krachtig eenvoud. De items brengen de Japanse fijnheid samen met Oosterse houtkunst. Deze stijlvolle kenmerken zijn feilloos samengebracht in onze eigen fabriek in Zwaagdijk–Oost, Nederland. Puur Hollands vakmanschap met Japanse inspiratie.
Artikelkenmerken
Onderdeel van de Japandi collectie
Kenmerkend door het robuuste design
Nederlands vakmanschap gecombineerd met Japanse eenvoud
H 215 cm x B 139 cm x D 44 cm
WAARSCHUWING kantelgevaar! Voor kasten hoger dan 70 cm raden we aan om extra aandacht te besteden aan de muurbevestiging. De montage van de valpreventie voorkomt ongelukken en behoudt de kast voor kantelen.
Materiaal
Het item is vervaardigd uit diep geborsteld grenenhout. De grenenhouten meubelen uit onze collecties zijn FSC–gecertificeerd en worden op diverse manieren behandeld. Zo is geschuurd grenen zeer glad en netjes en staat geborsteld grenen juist bekend om zijn karakteristieke nerftekeningen en doorleefde uitstraling. Voor een nog robuustere look wordt het grenenhout band gezaagd. Grenenhout wordt gekenmerkt door een lichtgele kleur en zichtbare vlamtekeningen. De zwarte legplanken buiten het zicht zijn gemaakt van spaanplaat (fsc) en de zwarte achterwand is gevormd uit HDF (fsc).
Afmetingen
Hoogte: 215 cm
Breedte: 139 cm
Diepte: 44 cm
Hoogte bovenlat: 2 cm
Breedte zijlatten: 1,5 cm
Breedte schuifdeur: 68 cm
Hoogte latten deur: 6,5 cm
Hoogte tussenplank deur: 64 cm
2x zes vakken HxBxD: 33x67x33 cm
Dikte legplanken: 1,5 cm
Hoogte onderlat: 6,5 cm
Gewicht: 78 kg
Draaggewicht per plank: 15 kg
Onderhoud
Dit grenenhouten meubel is behandeld met een 2–componenten lak, dit is een combinatie van lak en een verharder. Het meubel vraagt niet om een extra behandeling. Wanneer dit wel gewenst is, is het aangeraden om het meubel goed te ontvetten, grondig op te schuren met korrel 280 en stofvrij te maken. Hierna kan de gewenste kleur of coating aangebracht worden op het meubel. Behandeld grenenhout is zeer eenvoudig in het onderhoud. Houd het meubel regelmatig stofvrij met een schone, droge doek. Verwijder vochtige vlekken direct met een licht vochtige doek en neutraal schoonmaakmiddel, laat het hout aan de lucht drogen. Hanteer altijd de basisbescherming voor hout, zoals het gebruik van een onderzetter onder een drinkglas of hete pan.
Levering
Het meubel wordt in twee pakketten geleverd en is eigenhandig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde. Het is aangeraden om met veel aandacht de valpreventie te bevestigen.
BePureHome
Het Nederlandse merk BePureHome staat bekend om zijn eenvoudige, maar luxe en stoere designs. De collectie van BePureHome bestaat uit unieke kasten, stoelen, banken en nog veel meer stoere woonitems. De collectie is een combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid en focust echt op het authentieke randje. Onze designers laten zich inspireren door verschillende trends maar vertalen deze altijd door naar unieke items in BePureHome–stijl.

Kleur: Bruin
Gewicht van het product: 78 kg
Lengte: 44 cm
Product breedte: 139 cm
Breedte: 139 cm
Hoogte: 215 cm
Andere kleur: Umber

Meer voor jou