WOOOD

Lagos Winkelkast - Grenen - Wit - 214x166x48

Item No. 87c19d89-d587-401c-a326-38e0da0ed024
Kleur

Laat zien wat je in huis hebt! Waar kan dat beter dan in deze landelijke winkelkast Lagos van het merk WOOOD? Gemaakt van brede houtplanken met glazen schuifdeuren is de kast robuust en open tegelijk. De winkelkast is gemaakt van massief, FSC gecertificeerd, grenenhout en heeft een witte afwerking. De achterwand is van MDF en de kast is voorzien van spaanplaat legplanken. De binnenzijde heeft een grijze afwerking. In de bovenste schuifdeuren is veiligheidsglas (gehard glas) verwerkt. De winkelkast is voorzien van drie onder– en drie bovenschuifdeuren met daartussenin vier lades met houten knop.
Artikelkenmerken
Afmeting kast: 215x166x48 (hxbxd)
Materiaal: Massief grenen, FSC gecertificeerd
Kleur: Wit
Voldoende ruimte voor allerlei accessoires
 
Levering
Dit artikel wordt als bouwpakket geleverd en is gemakkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.
Afmetingen
Deze landelijke winkelkast kast bestaat uit twee losse delen. De onderkast heeft de afmetingen 85x163x48cm (hxbxd) en de bovenkast heeft de afmetingen 128x166x38cm (hxbxd). De diepte van de legplanken is 28 cm. De diepte van de onderplank is 40 cm.
WOOOD
Het Nederlandse merk WOOOD staat bekend om zijn stoere en eigentijdse meubels en woonaccessoires. Hou jij van een robuuste, moderne en strakke uitstraling? Dan is WOOOD jouw merk. WOOOD kiest neutrale kleuren zoals zwart, grijs, wit en onbehandeld hout, waardoor de items passen bij elk interieur, of je nu een landelijke of moderne smaak hebt. WOOOD is specialist op het gebied van houten meubelen, maar heeft daarnaast ook stoere en moderne gestoffeerde en metalen meubelen. Door de stoere meubels te combineren met zachte stoffen creëer je jouw eigen stijl.

Kleur: white
Gewicht van het product: 106 kg
Lengte: 48 cm
Product breedte: 166 cm
Breedte: 166 cm
Hoogte: 214 cm

Meer voor jou