Kok Maison

Laszlo ronde rieten tafel MM

Item No. aadc9ba8-a1a3-425f-8c3b-3882fd516074
Kleur

De Lazslo tafel is eigenlijk meer een sokkeltafel, 5 cm lager dan een echte eettafel. Hij past bij de rieten stoelen Lora, Ilona, en Piroska, waarvan hij de smeedijzeren stijl volgt. Het zal precies de juiste hoogte zijn voor een aperitief, thee of koffie, of om een lamp of een snuisterij op te plaatsen. Het heeft een gelamineerd MDF–blad, dat bijzonder gemakkelijk schoon te maken is.

Wicker (een andere naam voor wilg) groeit gemakkelijk in heel Europa. Er zijn geen gewasbeschermingsmiddelen of meststoffen voor nodig. De oogst wordt elk jaar volledig geregenereerd, zodat het een zeer gemakkelijk hernieuwbare hulpbron is. Warm ('buff' vlechtwerk met natuurlijke kopertinten) of koud ('wit' vlechtwerk) gepeld, wordt het meestal onbehandeld aangeboden, waarbij de wilgentenenvezels hun gladde en satijnachtige oppervlak 'au naturel' laten lijken.

Totale afmetingen: hoogte 71 x diameter 56 cm, diameter van het houten dienblad 50 cm. Gewicht 4,3 kg. Structuur, vlechtwerk en bogen: naturel buff wicker (geen vernis of beits). Gemaakt in Europa. Ook verkrijgbaar in PM: diameter van houten blad 40 cm.

Een tafel van vlechtwerk of een voetstuk kan worden gebruikt in een veranda, in een wintertuin, of buiten bij mooi weer en af en toe, maar kan niet worden beschouwd als tuinmeubilair. Ze zijn niet gemaakt om bestand te zijn tegen weer, vocht, vorst of te veel zon. De Laszlo tafel is ook met de hand geweven. Dimensionale verschillen van 1 tot 2 cm kunnen voorkomen, geen twee zijn precies gelijk.

Onderhoud: afstoffen met een vochtige doek, commerciële schoonmaakproducten vermijden. Bij sterke vervuiling, reinigen met een spons en Marseille zeep.

Als rotanspecialist sinds 1920 biedt KOK Maison kwaliteitsmeubelen die comfortabel en bestendig zijn, niet alleen door de keuze van de materialen maar ook door de nauwgezette zorg die aan elk detail wordt besteed.

Gewicht van het product: 4.3 kg
Lengte van het product: 56 cm
Product breedte: 56 cm
Kleur: brown
Hoogte van het product: 71 cm
Diameter van het product: 56 cm
Andere kleur: kastanje

Meer voor jou