Sweet Collections

Leopard - Sweet Collections Etui voor Diabetes

LEOPARD – Etui voor diabetes
Item No. da66715e-9852-4539-b4ce-940b3fe449b9
Kleur
Maat

Hippe diabetes Etui
Het is gedaan met de saaie diabetes etuis. Neem je belangrijke diabetes spullen mee in dit stijlvolle Sweet Collections etui voor diabetes. De hippe panterprint aan de buitenzijde en de goudkleurige details geven dit hippe diabetes etui een opvallende en modieuze look. Het etui is gemaakt van rundleder en is afsluitbaar met een stevige rits aan de buitenzijde.

Aan de binnenzijde van dit leren diabetes etui vind je verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een met rits afsluitbaar vakje voor losse spullen en veilige opbergmogelijkheden voor prikpennen en insulinepennen door middel van elastieken houders. Ook is er nog een los extra opbergruimte in de vorm van een steekvak.

Het Sweet Collections etui voor diabetes heeft een handig formaat om mee te nemen en biedt voldoende opbergruimte voor je diabetes spullen, zoals je prikpen, teststrips en lancetten. Dit hippe etui mag gezien worden.
Sweet Collections
Sweet Collections helpt diabetespatiënten met modieuze leren accessoires. Praktisch in gebruik en stijlvol om te dragen. Onze betrokken designers vertalen de wensen van diabetespatiënten in functionele tassen en etuis. Stuk voor stuk met liefde geproduceerd van de beste materialen en de fijnste leersoorten. Sweet Collections is onderdeel van H.J. de Rooy Lederwaren. Een gerenommeerd Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 met groot vakmanschap lederwaren produceert. Als actiepartner van het Diabetes Fonds ondersteunen wij het onderzoek naar een betere behandeling en genezing van Diabetes type 1. Zo maakt Sweet Collections het leven met diabetes een stuk aangenamer.

Gewicht van het product: 205 Gr
Lengte van het product: 20 cm
Product breedte: 4 cm
Kleur: yellow
Hoogte van het product: 14 cm
Maat: small

Meer voor jou