Finsbury

Leren mocassins COLLEGE 1986

Item No. f69a56fb-c43c-4b80-823d-d4e84660a097
Vanaf
€ 240,00
Kleur
Schoenmaat
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
Vanaf
€ 240,00

De mocassin College 1986 is een grote klassieker en altijd een goede schoenkeuze. Hij is ideaal voor mensen met een matig hoge wreef en geheel van leer, zowel de bovenwerk als de zool. Alle afwerkingen zijn gestikt zodat dit een eersteklas schoen is. U zult zijn comfort en het eenvoudig aantrekken waarderen: dit is een instapmodel. De mocassin Finnsbury college 1986 wordt een grote aanwinst voor ochtenden waarop u haast hebt! Hij zal ook een aanwinst zijn in uw dressing omdat hij traditioneel gedragen kan worden met een pak en stropdas, maar net zo goed met een ontspannen outfit, een jeans en een strak jasje.
Zo kunt u deze mocassin dagelijks naar uw werk dragen of tijdens een uitstapje in het weekend. U zult ook goed geschoeid zijn voor een huwelijk of andere ceremonie. Dit model van Finsbury is een elegant accessoire voor elke gelegenheid. Hij is gemaakt voor alle liefhebbers van mooie schoenen. Met regelmatig onderhoud en de geschikte producten zal de College 1986 net zo mooi blijven als op de dag van aankoop.

Productgegevens:
Mocassin met plateau
Veters
Goodyear–gestikt
Gedetailleerde samenstelling:
– Schacht: 100% leer
– Voering en binnenzool: 100% leer
– Buitenzool: 100% leer

Onderhoud:

Finsbury–schoenen vereisen regelmatig onderhoud als u er optimaal van wilt profiteren. Een paar belangrijke regels die u moet toepassen:
1. Het belang van schoenspanners: schoenspanners worden terecht hangers van schoenen genoemd. Ze moeten stelselmatig voor al uw schoenen gebruikt worden. Ze drogen het leer door vocht uit de schoen op te nemen, minimaliseren lelijke plooien door het lopen en behouden de vorm van de schoen door het leer na een lange dag op te spannen.
2. De voordelen van regelmatig poetsen: omdat leer een levend materiaal is, moet het regelmatig gehydrateerd worden om het soepel maar ook waterdicht te houden en een lange levensduur te garanderen. Schoenen moeten om de vier à vijf maal dragen gepoetst worden. Dat betekent dat u uw schoenen gemiddeld ongeveer twee à drie maal per maand zult poetsen, of elke week als u slechts twee of drie paar bezit. Vergeet ook niet om uw schoenen om de twee weken in te wrijven met crème om het leer te voeden.
3. Onderhoud van de zolen: Wij raden u aan om een rubberen loopzool onder uw zool te laten zetten. Maar let op, u mag nooit een loopzool onder een nieuwe schoen laten zetten. U moet deze vooraf een keer of tien dragen om ze goed soepel te maken.

Maatadvies: Kies uw gebruikelijke schoenmaat.

Finsbury is de Franse specialist van luxe Goodyear– en Blake–gestikte schoenen: boots, mocassins, Richelieus, Derby's, met gesp(en) of sneakers, iedereen vindt wel een model naar zijn smaak.

Upper Material: Leer
Product weight - value: 1.4
Binnenmateriaal: Leder
Zoolmateriaal: Leder
Gewicht van het product - eenheid: Kg