Finsbury

Leren Richelieu BALMORAL

Item No. 7359b2ca-c17a-420d-8ba6-630fef37240a
Vanaf
€ 168,00
Kleur
Schoenmaat
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
Vanaf
€ 168,00

Buiten de waarde die er vaak aan wordt toegekend, heeft een leren schoen een eigen karakter en straalt een bijzondere elegantie uit naar zijn drager. Het is het soort schoen dat gewoonlijk als stadsschoen wordt beschouwd en die uw persoonlijkheid uitstraalt tijdens grote of kleinere evenementen.

De Finsbury Balmoral Bergeronnette is in de beste omstandigheden gemaakt om er zeker van te zijn dat elke gebruiker hem comfortabel draagt. De schoen is herkenbaar aan een tamelijk unieke uitsnijding op de schacht rond de instap van de schoen. Het is een in alle opzichten elegant model, met veters die een gevoel van grootsheid geven en uw persoonlijkheid op kledinggebied benadrukken. De schacht die op het bovenleer is gestikt geeft dit model een glamour uitstraling, die aansluit bij de duidelijke zorg die aan de montage is besteed.

Deze schoen is geheel van leer gemaakt, dus voorbehouden aan hen die van esthetiek en kwaliteit in één artikel houden. De zool is van hetzelfde materiaal is gemaakt en is tamelijk stijf en hoog, voor mensen die liever geen al te lage schoenen dragen. Deze leren schoen heeft een rechte neus voor alle mensen die geen grote waarde hechten aan fantasie. Ze hullen uw voeten dan ook in uitzonderlijk sobere schoonheid en elegantie.

Het opmerkelijke leer van dit model is van Box Calf–kwaliteit, gesublimeerd door een modern, eenvoudig en aantrekkelijk ontwerp. Uit dien hoofde is dit een zachte, comfortabele schoen. U hoeft u dan ook geen zorgen te maken over eventuele irritatie door wrijving tijdens het lopen.

De Finsbury Balmoral Bergeronnette is in alle opzichten een elegant, majestueus en ondeugend model om op uw werkplek of tijdens een city trip in familieverband, met collega’s of vrienden door middel van uw kleding op te vallen.
Productgegevens:
Richelieu 5 vetergaatjes rechte neus
Veters
Goodyear–gestikt
Gedetailleerde samenstelling:
– Schacht: 100% leer
– Voering en binnenzool: 100% leer
– Buitenzool: 100% leer

Onderhoud:

Finsbury–schoenen vereisen regelmatig onderhoud als u er optimaal van wilt profiteren. Een paar belangrijke regels die u moet toepassen:
1. Het belang van schoenspanners: schoenspanners worden terecht hangers van schoenen genoemd. Ze moeten stelselmatig voor al uw schoenen gebruikt worden. Ze drogen het leer door vocht uit de schoen op te nemen, minimaliseren lelijke plooien door het lopen en behouden de vorm van de schoen door het leer na een lange dag op te spannen.
2. De voordelen van regelmatig poetsen: omdat leer een levend materiaal is, moet het regelmatig gehydrateerd worden om het soepel maar ook waterdicht te houden en een lange levensduur te garanderen. Schoenen moeten om de vier à vijf maal dragen gepoetst worden. Dat betekent dat u uw schoenen gemiddeld ongeveer twee à drie maal per maand zult poetsen, of elke week als u slechts twee of drie paar bezit. Vergeet ook niet om uw schoenen om de twee weken in te wrijven met crème om het leer te voeden.
3. Onderhoud van de zolen: Wij raden u aan om een rubberen loopzool onder uw zool te laten zetten. Maar let op, u mag nooit een loopzool onder een nieuwe schoen laten zetten. U moet deze vooraf een keer of tien dragen om ze goed soepel te maken.

Maatadvies: Kies uw gebruikelijke schoenmaat.

Finsbury is de Franse specialist van luxe Goodyear– en Blake–gestikte schoenen: boots, mocassins, Richelieus, Derby's, met gesp(en) of sneakers, iedereen vindt wel een model naar zijn smaak.

Upper Material: Leer
Product weight - value: 1.4
Binnenmateriaal: Leder
Zoolmateriaal: Leder
Gewicht van het product - eenheid: Kg

You might also like