Finsbury

Leren Richelieu BRETEUIL

Item No. 64cb825a-4407-454d-aed2-f6053794874b
Vanaf
€ 250,00
Kleur
Schoenmaat
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
Vanaf
€ 250,00

Als u een comfortabele, gedistingeerde schoen zoekt met een klassieke basis en moderne lijnen, dan zijn deze Richelieu Breteuil met een rechte neus ideaal voor u. De tijdloze Richelieu–modellen staan sinds jaar en dag voor gedistingeerdheid en goede smaak. Het is HET model sjieke, elegante maar ook eigentijdse schoenen. De gebruikte materialen van topkwaliteit en de sobere, verfijnde lijnen maken van deze schoenen en favoriet model in uw garderobe, die een authentieke, geraffineerde stijl uitdragen. Ze passen net zo goed bij een pak als bij een casual of feestelijke look, waaraan ze een klassieke touch geven.

Het met de hand gepatineerde leer heeft een elegante, unieke glans terwijl de rubberen zool voor lichtheid en onmiskenbaar comfort zorgt. Een van de bijzonderheden van deze schoen is het over de schacht gestikte bovenleer. Bovendien worden de pasvorm en de ondersteuning verzorgt door 5 vetergaatjes, zodat elke vorm voet, smal of breed, comfortabel door deze schoen omhuld wordt. De kleur is origineel en benadrukt de mooie lijnen. Stijl en comfort gaan compromisloos samen en vormen een onafscheidelijke eenheid in deze Richelieu Breteuil. Het dragen ervan is een genoegen voor de voet maar ook voor het lichaam, en de esthetische uitstraling kleedt uw voet. Deze tijdloze en moderne, stevige schoenen zullen bij elke gelegenheid uw modetroef zijn.

Productgegevens:
Richelieu met 5 vetergaatjes
Veters
Blake–gestikt
Gedetailleerde samenstelling:
– Schacht: 100% leer
– Voering en binnenzool: 100% leer
– Buitenzool: leer en rubber

Onderhoud:

Finsbury–schoenen vereisen regelmatig onderhoud als u er optimaal van wilt profiteren. Een paar belangrijke regels die u moet toepassen:
1. Het belang van schoenspanners: schoenspanners worden terecht hangers van schoenen genoemd. Ze moeten stelselmatig voor al uw schoenen gebruikt worden. Ze drogen het leer door vocht uit de schoen op te nemen, minimaliseren lelijke plooien door het lopen en behouden de vorm van de schoen door het leer na een lange dag op te spannen.
2. De voordelen van regelmatig poetsen: omdat leer een levend materiaal is, moet het regelmatig gehydrateerd worden om het soepel maar ook waterdicht te houden en een lange levensduur te garanderen. Schoenen moeten om de vier à vijf maal dragen gepoetst worden. Dat betekent dat u uw schoenen gemiddeld ongeveer twee à drie maal per maand zult poetsen, of elke week als u slechts twee of drie paar bezit. Vergeet ook niet om uw schoenen om de twee weken in te wrijven met crème om het leer te voeden.
3. Onderhoud van de zolen: Wij raden u aan om een rubberen loopzool onder uw zool te laten zetten. Maar let op, u mag nooit een loopzool onder een nieuwe schoen laten zetten. U moet deze vooraf een keer of tien dragen om ze goed soepel te maken.

Maatadvies: Kies uw gebruikelijke schoenmaat.

Finsbury is de Franse specialist van luxe Goodyear– en Blake–gestikte schoenen: boots, mocassins, Richelieus, Derby's, met gesp(en) of sneakers, iedereen vindt wel een model naar zijn smaak.

Upper Material: Leer
Product weight - value: 1.4
Binnenmateriaal: Leder
Zoolmateriaal: Rubber
Gewicht van het product - eenheid: Kg