Finsbury

Leren Richelieu BROADWAY

Item No. f94a3b2d-a7bd-40b2-9d32-b2f5986eea80
Vanaf
€ 165,00
Schoenmaat
Kleur
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
Vanaf
€ 165,00

De spotlights die de wijk Broadway in New York verlichten, zullen u blijven verblinden. De unieke magie van die nachten zal voortaan in uw houding weerspiegeld worden.
De elegante leren stadsschoen bij uitstek.
De Richelieu–schoen Broadway is een extreem sobere stadsschoen. Hij is gemaakt van het edelste leer, zonder zichtbare naden. Het is één stuk leer dat op uw voet lijkt te zin neergestreken. De Broadway omhult uw voet stevig voor aangenaam lopen, zonder enig beklemmend gevoel. De slanke vorm vult de dynamiek van uw stappen als een rolroer aan. De gladde textuur benadrukt de glans van het vernis voor een zeldzame uitstraling. De dunne, over elkaar lopende veters vormen de afwerking van een briljant georkestreerde harmonie en dragen bij aan de status van modeaccessoire van deze stadsschoenen.
Productgegevens:
Richelieu 5 vetergaatjes one–cut
Glad bovenleer
Elastisch
Blake–gestikt
Gedetailleerde samenstelling:
– Schacht: 100% leer
– Voering en binnenzool: 100% leer
– Buitenzool: 100% leer

Onderhoud:

Finsbury–schoenen vereisen regelmatig onderhoud als u er optimaal van wilt profiteren. Een paar belangrijke regels die u moet toepassen:
1. Het belang van schoenspanners: schoenspanners worden terecht hangers van schoenen genoemd. Ze moeten stelselmatig voor al uw schoenen gebruikt worden. Ze drogen het leer door vocht uit de schoen op te nemen, minimaliseren lelijke plooien door het lopen en behouden de vorm van de schoen door het leer na een lange dag op te spannen.
2. De voordelen van regelmatig poetsen: omdat leer een levend materiaal is, moet het regelmatig gehydrateerd worden om het soepel maar ook waterdicht te houden en een lange levensduur te garanderen. Schoenen moeten om de vier à vijf maal dragen gepoetst worden. Dat betekent dat u uw schoenen gemiddeld ongeveer twee à drie maal per maand zult poetsen, of elke week als u slechts twee of drie paar bezit. Vergeet ook niet om uw schoenen om de twee weken in te wrijven met crème om het leer te voeden.
3. Onderhoud van de zolen: Wij raden u aan om een rubberen loopzool onder uw zool te laten zetten. Maar let op, u mag nooit een loopzool onder een nieuwe schoen laten zetten. U moet deze vooraf een keer of tien dragen om ze goed soepel te maken.

Maatadvies: Kies uw gebruikelijke schoenmaat.

Finsbury is de Franse specialist van luxe Goodyear– en Blake–gestikte schoenen: boots, mocassins, Richelieus, Derby's, met gesp(en) of sneakers, iedereen vindt wel een model naar zijn smaak.

Upper Material: Leer
Product weight - value: 1.4
Binnenmateriaal: Leder
Zoolmateriaal: Leder
Gewicht van het product - eenheid: Kg