Finsbury

Leren Richelieu CONSUL

Item No. 4d5f4f32-76d0-4fc2-bddd-9589178074d0
Vanaf
€ 192,00
Kleur
Schoenmaat
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
Vanaf
€ 192,00

Bent u van huis uit klassiek, maar zijn durf en subtiliteit voor u een manier van leven? Maison Finsbury nodigt u uit om deze Consul–Richelieus aan te trekken. Deze leren Finsbury–schoen met sobere lijnen is ideaal voor de hedendaagse zakenmensen. De combinatie van verfijning en moderniteit tekent het silhouet van deze stadsschoen die uw dagelijkse outfits zal sublimeren. Veters rondes de subtiele rondingen van dit model af en geven de klassieke uitstraling een snufje frisheid en moderniteit. Deze comfortabele leren schoen is chic, ideaal voor een actief leven en zal snel een favoriet worden in uw dressing. Door hiervoor te kiezen, kiest u voor de zekerheid van een groot merk met een erkende expertise, dat met zijn tijd meegaat. Deze Richelieu is meer dan een stadsschoen, het is een onmisbare partner voor mensen die hun look verzorgen en willen opvallen – maar op een subtiele manier. U zult ze eenvoudigweg niet meer kunnen missen.
Trek deze Richelieu Consul aan om de ziel van Maison Finsbury te voelen.

Productgegevens:
Richelieu 5 vetergaatjes rechte neus
Veters
Goodyear–gestikt
Gedetailleerde samenstelling:
– Schacht: 100% leer
– Voering en binnenzool: 100% leer
– Buitenzool: 100% leer

Onderhoud:

Finsbury–schoenen vereisen regelmatig onderhoud als u er optimaal van wilt profiteren. Een paar belangrijke regels die u moet toepassen:
1. Het belang van schoenspanners: schoenspanners worden terecht hangers van schoenen genoemd. Ze moeten stelselmatig voor al uw schoenen gebruikt worden. Ze drogen het leer door vocht uit de schoen op te nemen, minimaliseren lelijke plooien door het lopen en behouden de vorm van de schoen door het leer na een lange dag op te spannen.
2. De voordelen van regelmatig poetsen: omdat leer een levend materiaal is, moet het regelmatig gehydrateerd worden om het soepel maar ook waterdicht te houden en een lange levensduur te garanderen. Schoenen moeten om de vier à vijf maal dragen gepoetst worden. Dat betekent dat u uw schoenen gemiddeld ongeveer twee à drie maal per maand zult poetsen, of elke week als u slechts twee of drie paar bezit. Vergeet ook niet om uw schoenen om de twee weken in te wrijven met crème om het leer te voeden.
3. Onderhoud van de zolen: Wij raden u aan om een rubberen loopzool onder uw zool te laten zetten. Maar let op, u mag nooit een loopzool onder een nieuwe schoen laten zetten. U moet deze vooraf een keer of tien dragen om ze goed soepel te maken.

Maatadvies: Kies uw gebruikelijke schoenmaat.

Finsbury is de Franse specialist van luxe Goodyear– en Blake–gestikte schoenen: boots, mocassins, Richelieus, Derby's, met gesp(en) of sneakers, iedereen vindt wel een model naar zijn smaak.

Upper Material: Leer
Product weight - value: 1.4
Binnenmateriaal: Leder
Zoolmateriaal: Leder
Gewicht van het product - eenheid: Kg

You might also like