Finsbury

Leren Richelieu GIULIA

Item No. fa59430a-8a88-44b1-adf7-c6ba6b2e175a
Vanaf
€ 180,00
Schoenmaat
Kleur
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
Vanaf
€ 180,00

Finsbury, gespecialiseerd in luxe leren Richelieus, presenteert u een elegante, geraffineerde schoen, het model Giulia. Een leren schoen van topkwaliteit, met de hand gepatineerd, in de pure traditie van dit luxemerk. Giulia herinnert ons eraan dat de one–cut Richelieu een schoen van de mooiste klasse is. De sobere lijnen en de prachtige afwerkingen, de goudkleurige patina benadrukt door de donkerbruine kleur van de veters en de zolen vormen samen een onontkoombaar model. De Giulia–schoenen zijn sober maar verfijnd. Deze stadsschoenen in de stijl van Italiaanse leren schoenen geven u de allure van een moderne dandy. Ook aan comfort is gedacht met een Goodyear–afwerking die ervoor zorgt dat uw voeten de ruimte hebben in uw schoenen.

Productgegevens:
Richelieu 5 vetergaatjes one–cut
Glad bovenleer
Veters
Goodyear–gestikt
Gedetailleerde samenstelling:
– Schacht: 100% leer
– Voering en binnenzool: 100% leer
– Buitenzool: 100% leer

Onderhoud:

Finsbury–schoenen vereisen regelmatig onderhoud als u er optimaal van wilt profiteren. Een paar belangrijke regels die u moet toepassen:
1. Het belang van schoenspanners: schoenspanners worden terecht hangers van schoenen genoemd. Ze moeten stelselmatig voor al uw schoenen gebruikt worden. Ze drogen het leer door vocht uit de schoen op te nemen, minimaliseren lelijke plooien door het lopen en behouden de vorm van de schoen door het leer na een lange dag op te spannen.
2. De voordelen van regelmatig poetsen: omdat leer een levend materiaal is, moet het regelmatig gehydrateerd worden om het soepel maar ook waterdicht te houden en een lange levensduur te garanderen. Schoenen moeten om de vier à vijf maal dragen gepoetst worden. Dat betekent dat u uw schoenen gemiddeld ongeveer twee à drie maal per maand zult poetsen, of elke week als u slechts twee of drie paar bezit. Vergeet ook niet om uw schoenen om de twee weken in te wrijven met crème om het leer te voeden.
3. Onderhoud van de zolen: Wij raden u aan om een rubberen loopzool onder uw zool te laten zetten. Maar let op, u mag nooit een loopzool onder een nieuwe schoen laten zetten. U moet deze vooraf een keer of tien dragen om ze goed soepel te maken.

Maatadvies: Kies uw gebruikelijke schoenmaat.

Finsbury is de Franse specialist van luxe Goodyear– en Blake–gestikte schoenen: boots, mocassins, Richelieus, Derby's, met gesp(en) of sneakers, iedereen vindt wel een model naar zijn smaak.

Upper Material: Leer
Product weight - value: 1.4
Binnenmateriaal: Leder
Zoolmateriaal: Leder
Gewicht van het product - eenheid: Kg