Eminent

Materia Handbagage Koffer 4 Wielen Grijs

Gemaakt van het nieuwe innovatieve TPO–materiaal combineert de Eminent Materia–serie comfort, lichtgewicht en duurzaamheid in één behuizing. Het nieuwe TPO–materiaal is niet alleen milieuvriendelijk maar ook uiterst robuust en flexibel en zal zelfs bij sterke schokken zijn oorspronkelijke vorm terugkrijgen. Bovendien is hij uitgerust met een TSA–slot, extra soepele wielen, een georganiseerd interieur en wordt hij geleverd met 5 jaar garantie, zodat u zich volledig op uw reis kunt richten.
Item No. ca3d57ff-0ef0-4ffa-99bf-8dbd066615fc
false
Kleur
Maat Koffers

Maak kennis met Eminent Materia – Gemaakt van het innovatieve TPO–materiaal is deze koffer niet alleen ongelooflijk licht en robuust, maar ook milieuvriendelijker dan traditionele bagagematerialen. Wat maakt de Eminent Materia speciaal:
– ongelooflijk lichte en flexibele schaal van 100% TPO–materiaal om scheuren in de schaal te voorkomen
– 4 hoekbeschermers om schade door vallen te beperken
– 4 dubbele 360° spinnerwielen voor comfortabel reizen
– meertraps telescopische handgreep
– 2 grote compartimenten met een gaasvak met rits, 2 inpakriemen aan elke kant en een zijvak voor kleinere spullen
– 5 jaar garantie
Over Eminent:
Opgericht in 1979 is Eminent één van de grootste fabrikanten van hoogwaardige bagage wereldwijd. Eminent producten staan bekend om hun hoge kwaliteit en ondergaan meer dan 35 verschillende testen om de kwaliteit van onze producten te garanderen.
Om ervoor te zorgen dat je koffer mee kan op zoveel mogelijk reizen zijn Eminent producten zo ontworpen dat ze gemakkelijk te repareren zijn. De Eminent reparatieservice staat klaar om je te helpen bij het vervangen van kapotte wielen, handvatten of sloten.
Met een breed scala aan reisproducten zoals koffers, rugzakken en reisaccessoires behoort Eminent al meer dan 20 jaar tot de top 3 reismerken in Duitsland. Elk jaar reizen meer dan 5 miljoen mensen met een Eminent koffer door de wereld en we kijken ernaar uit om jou als nieuwe klant te verwelkomen.

Kleur: Grijs
Gewicht van het product: 2.5 kg
Type: Harde Kanten, Spinners (4 wielen), Kajuit Bagage
Number of Wheels: 4.0
Lengte: 39 cm
Patroon: Plain
Product breedte: 23 cm
Breedte: 23 cm
Hoogte: 55 cm
Maat Koffers: cabin_up_to_56cm_height
Liters: 40L

Meer voor jou