Sweet Collections

Mint - Sweet Collections Etui voor Diabetes

MINT – Etui voor diabetes
Item No. 6b4c8bbd-b4ae-40df-9de2-6cac660ff019
false
Kleur
Maat

Stijlvolle diabetes Etui
Het is gedaan met de saaie diabetes etuis. Neem je belangrijke diabetes spullen mee in dit stijlvolle Sweet Collections etui voor diabetes. Je hoeft niet meer in je tas te zoeken voor je al je losse diabetes benodigdheden, voortaan vind je in deze handige etui meteen alles wat je nodig hebt. De etui is gemaakt van rundleder en is afsluitbaar met een stevige rits aan de buitenzijde.

Aan de binnenzijde van dit leren diabetes etui vind je verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een met rits afsluitbaar vakje voor losse spullen en veilige opbergmogelijkheden voor prikpennen en insulinepennen door middel van elastieken houders. Ook is er nog een los extra opbergruimte in de vorm van een steekvak.

Het Sweet Collections etui voor diabetes heeft een handig formaat om mee te nemen en biedt voldoende opbergruimte voor je diabetes spullen, zoals je prikpen, teststrips en lancetten. Dit stijlvolle etui mag gezien worden en is verkrijgbaar in maar liefst zeven verschillende kleuren, zo is er voor ieder wat wils.
Sweet Collections
Sweet Collections helpt diabetespatiënten met modieuze leren accessoires. Praktisch in gebruik en stijlvol om te dragen. Onze betrokken designers vertalen de wensen van diabetespatiënten in functionele tassen en etuis. Stuk voor stuk met liefde geproduceerd van de beste materialen en de fijnste leersoorten. Sweet Collections is onderdeel van H.J. de Rooy Lederwaren. Een gerenommeerd Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 met groot vakmanschap lederwaren produceert. Als actiepartner van het Diabetes Fonds ondersteunen wij het onderzoek naar een betere behandeling en genezing van Diabetes type 1. Zo maakt Sweet Collections het leven met diabetes een stuk aangenamer.

Kleur: Zwart
Gewicht van het product: 120 gr
Lengte: 19 cm
Product breedte: 2 cm
Hoogte: 9 cm
Maat: small

Meer voor jou