Sweet Collections

Mint - Sweet Collections Schoudertas/Clutch voor diabetes

MINT – Schoudertas / Clutch voor diabetes
Item No. c31abbea-faf4-43bd-aa59-02a54a6ee641
Kleur
Maat

Stijlvolle diabetes Schoudertas / Clutch
Deze stijlvolle diabetes clutch is fashionable en praktisch tegelijk. De clutch is gemaakt van soepel rundleer en voorzien van diverse handige opbergvakjes. Je hoeft geen apart tasje meer mee te nemen voor je diabetes spulletjes, want je kunt al je benodigdheden subtiel opbergen in deze handige tas. Met deze clutch, die je ook als schoudertas kunt dragen, kom je stijlvol voor de dag en je hebt voldoende opbergruimte voor alles dat je nodig hebt voor je dagelijkse ritme.

De clutch is voorzien van een speciaal afsluitbaar opbergvak voor jouw diabetes benodigdheden. Zo neem je elke dag makkelijk je teststrips, insuline en glucagon mee. De handige elastieken bieden opbergruimte voor bijvoorbeeld je prikpen en insulinepen. Je hoeft niet meer in je tas te zoeken naar je diabetes benodigdheden, voortaan vind je meteen alles wat je nodig hebt. Ook een snack voor onderweg kun je makkelijk kwijt in de schoudertas. Voor je telefoon, make–up, autosleutels en creditcards heeft de tas eveneens handige opbergvakjes. Zo houd je alle spullen netjes gescheiden. Aan de achterzijde heeft de clutch nog een extra vakje voorzien van een ritssluiting. Zo blijven al jouw benodigdheden veilig opgeborgen.

Sweet Collections
Sweet Collections helpt diabetespatiënten met modieuze leren accessoires. Praktisch in gebruik en stijlvol om te dragen. Onze betrokken designers vertalen de wensen van diabetespatiënten in functionele tassen en etuis. Stuk voor stuk met liefde geproduceerd van de beste materialen en de fijnste leersoorten. Sweet Collections is onderdeel van H.J. de Rooy Lederwaren. Een gerenommeerd Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 met groot vakmanschap lederwaren produceert. Als actiepartner van het Diabetes Fonds ondersteunen wij het onderzoek naar een betere behandeling en genezing van Diabetes type 1. Zo maakt Sweet Collections het leven met diabetes een stuk aangenamer.

Gewicht van het product: 510 Gr
Lengte van het product: 19 cm
Product breedte: 5 cm
Kleur: taupe
Hoogte van het product: 13 cm
Maat: small

Meer voor jou