Sweet Collections

Mint - Sweet Collections Schoudertas voor diabetes

MINT – Schoudertas voor diabetes
Item No. 1ee561ca-218b-46cd-ad30-beea2ab9c2fa
Kleur
Maat

Stijlvolle diabetes Schoudertas
Deze stijlvolle Sweet Collections schoudertas voor diabetes combineert looks met functionaliteit. De tas is gemaakt van rundleder en is verkrijgbaar in de kleuren Black, Chili Pepper, Doe, Grape Leaf, Mustard, Taupe en White. De diabetes tas is voorzien van goudkleurige details en heeft een verstelbare en afneembare schouderriem. De schoudertas voor diabetes uit de Sweet Collections lijn heeft verschillende opbergmogelijkheden voor je diabetes spullen.

In het met een rits afsluitbare binnenvak is voldoende ruimte voor het opbergen en veilig meenemen van je diabetes spullen. In dit binnenvak vind je nog een extra vakje wat met rits afsluitbaar is voor facetten en naalden, een elastisch vak voor bijvoorbeeld je bloedglucosemeter en verschillende elastieken opbergmogelijkheden.

Aan de voorkant van de leren diabetes tas bevindt zich een apart vak met ruimte voor het opbergen van je telefoon, afsluitbaar met een flap met klittenband. Ook aan de achterzijde bevindt zich nog een extra ritsvak voor het opbergen van kleine spullen
Sweet Collections
Sweet Collections helpt diabetespatiënten met modieuze leren accessoires. Praktisch in gebruik en stijlvol om te dragen. Onze betrokken designers vertalen de wensen van diabetespatiënten in functionele tassen en etuis. Stuk voor stuk met liefde geproduceerd van de beste materialen en de fijnste leersoorten. Sweet Collections is onderdeel van H.J. de Rooy Lederwaren. Een gerenommeerd Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 met groot vakmanschap lederwaren produceert. Als actiepartner van het Diabetes Fonds ondersteunen wij het onderzoek naar een betere behandeling en genezing van Diabetes type 1. Zo maakt Sweet Collections het leven met diabetes een stuk aangenamer.

Gewicht van het product: 260 gr
Lengte van het product: 17 cm
Product breedte: 4 cm
Kleur: taupe
Hoogte van het product: 11 cm
Maat: small

Meer voor jou