Sweet Collections

Mint - Sweet Collections Schoudertas voor diabetes

MINT – Schoudertas voor diabetes
Item No. c1020f59-b64f-40b5-9855-e49d2cd108ca
Kleur
Maat

Deze modieuze schoudertas is mooi om te zien en praktisch in gebruik. Door de verschillende opbergvakken zijn jouw diabetes hulpmiddelen altijd goed georganiseerd. Ook biedt de tas voldoende opbergruimte voor andere spullen zoals je telefoon, sleutels en portemonnee. De tas is voorzien van goudkleurige details en ritssluitingen.
De diabetes tas van Sweet Collections is gemaakt van hoogwaardig rundleer en beschikbaar in drie verschillende kleuren. Dankzij het slimme opbergvak zijn jouw diabetesspullen altijd veilig opgeborgen. Door de elastische bandjes blijven jouw spullen op zijn plaats en zijn ze goed bereikbaar. In dit vak vind je nog een extra vakje wat met rits afsluitbaar is voor facetten en naalden. Daarnaast is de tas voorzien van een ruim vak voor overige spullen zoals je portemonnee en lipgloss. Ook is de tas voorzien van een handige sleutelhanger waardoor je nooit meer je sleutels kwijt bent.
De schoudertas is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig modeaccessoire. Met de eenvoudig verstelbare schouderriem kan je de tas perfect naar wens afstellen. In deze luxe tas, voorzien van ritssluitingen, draag je jouw diabetes benodigdheden dicht bij je op een modieuze manier.
Sweet Collections
Sweet Collections helpt diabetespatiënten met modieuze leren accessoires. Praktisch in gebruik en stijlvol om te dragen. Onze betrokken designers vertalen de wensen van diabetespatiënten in functionele tassen en etuis. Stuk voor stuk met liefde geproduceerd van de beste materialen en de fijnste leersoorten. Sweet Collections is onderdeel van H.J. de Rooy Lederwaren. Een gerenommeerd Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 met groot vakmanschap lederwaren produceert. Als actiepartner van het Diabetes Fonds ondersteunen wij het onderzoek naar een betere behandeling en genezing van Diabetes type 1. Zo maakt Sweet Collections het leven met diabetes een stuk aangenamer.

Gewicht van het product: 560 gr
Lengte van het product: 22 cm
Product breedte: 7 cm
Kleur: red
Hoogte van het product: 17 cm
Maat: small

Meer voor jou