Sevira Kids

Omkeerbare Slaapzak om in te bakeren MINKY Olifanten

label.item 84c47045-5127-4fc2-9601-b81059293dbf
false
Kleur
Maat

Verwend door ouders, geadopteerd door baby's en geprezen door professionals... De watterzak is een onmisbaar onderdeel van de kraamkoffer! Praktisch, eenvoudig en innovatief, deze baby uitrusting heeft meer dan één truc in zijn mouw:
VEILIGHEID: verzekert de slaap van de baby vanaf de geboorte tot ongeveer 4 maanden;
COMFORT: omhult uw kind in warmte terwijl het toch vrij kan bewegen;
ANGEL'S NEST: ideaal voor uitstapjes in een kinderwagen of reiswieg
BREASTFEEDING: biedt ongeÃ
Praktisch en esthetisch, de Elephants Reversible Minky wattenzak – engelennest is ideaal om baby in te laten slapen, ongeacht het seizoen!
Het originele design van deze omkeerbare Minky collectie zal u doen smelten. Er staan olifanten, sterren en bloemen op, allemaal elementen die ons merk zo succesvol hebben gemaakt. De kleuren passen perfect bij het zachte, afneembare hart dat het klittenband van de slaapzak beschermt. Zo chic! En omdat niets belangrijker is dan het welzijn van de baby, zijn alle materialen die in deze slaapzak worden gebruikt gecertificeerd en 100% van Europese makelij.
Comfort en veiligheid tijdens de slaap
De babyslaapzak verlengt het gevoel van comfort, geborgenheid en warmte dat de baby in de baarmoeder voelt. Het past zich perfect aan de morfologie van de baby aan, zelfs de allerkleinsten, vanaf de geboorte tot ongeveer 4 maanden! Knus ingepakt, maar toch vrij om te bewegen, bevindt baby zich in ideale omstandigheden voor een rustige slaap.

De wikkeldoek biedt uw kind nog meer steun en comfort, wat nodig is voor een gezonde ontwikkeling en om het gevoel van innerlijke geborgenheid te versterken.
Gouden innovatielabel twee jaar op rij
Een kwaliteitsgarantie voor een prijs uitgereikt door de ouders van de Salon Baby!
Dankzij de brede, verstelbare klittenbandsluiting is het in slaap brengen van de baby in de slaapzak in 3 eenvoudige bewegingen gebeurd, zonder hem te storen. Verschonen, bedtijd, voeding (of flesvoeding) zijn allemaal heel gemakkelijk. Het dragen en verplaatsen van een pasgeborene is nog nooit zo gemakkelijk geweest, waardoor deze slaapzak de ideale uitrusting is voor jonge ouders.

De babyslaapzak maakt het dagelijks leven gemakkelijker en helpt de band tussen ouder en kind te versterken bij elk moment van verzorging en knuffelen. Het is een ideaal geboortegeschenk! Om aan te bieden of om jezelf aan te bieden, om aan je geboortelijst toe te voegen ;)
In dezelfde collectie, de omkeerbare en multi–purpose autostoelhoes!


Maat: swaddling vanaf de geboorte – tot 3/4 maanden. Daarna kan de slaapzak gebruikt worden als speelkleed of deken in de kinderwagen.
Machinewasbaar op 30°C.
Samenstelling: Buitenkant 100% katoen, kant 2 100% Minky polyester
Gemaakt in Europa.
Dit model is verkrijgbaar in 3 kleuren.

Kleur: Grijs
Maat: 0_3_months
Geslacht: Unisex
Compositie: Fluweel

Meer voor jou