BePureHome

Organize Kast - Grenen - Mist - 215x110x44

Organize Kast 44Cm Grenen Mist [Fsc]
label.item 2230553b-b574-4d59-96f3-f3df3f816a11
false
Kleur

Een mooie, robuuste kast met klassieke elementen, dat is de Organize kast uit de collectie van het Nederlandse interieurlabel BePureHome. De stijlvolle mistgrijze kleur in combinatie met de antique brass handgrepen geeft een moderne twist aan de overwegend klassieke kast.
Artikelkenmerken
Robuuste, luxueuze kast
Gemaakt van o.a. FSC–gecertificeerd grenenhout
Royale opbergruimte
H 215 cm x B 110 cm x D 44 cm
WAARSCHUWING kantelgevaar!
Voor kasten hoger dan 70 cm raden we aan om extra aandacht te besteden aan de muurbevestiging. De montage van de valpreventie voorkomt ongelukken en behoudt de kast voor kantelen.
Materiaal
De Organize kast is gemaakt van onder andere massief, FSC–gecertificeerd grenenhout, gelakt in een moderne kleur mistgrijs en heeft een geschuurde afwerking. De deuren zijn voorzien van sierlijsten en een metalen handgreep over de gehele lengte van de deur in een antique brass finish. Het interieur van de kast bestaat uit vier melamine legplanken en één spaanplaat draagplank over de gehele breedte van de kast.
Afmetingen
De Organize kast heeft een hoogte van 215 cm, breedte van 110 cm en is 44 cm diep. De lange deuren zijn 142 cm hoog. Achter deze deuren schuilt een zee van opbergruimte verdeeld door vier royale legplanken met een tussenruimte van 33,5 cm. Achter de onderste twee deuren bevinden zich nog eens twee ruime vakken van ieder 26 cm hoog.
Onderhoud
Onbehandeld grenenhout heeft een relatief korte levensduur, gemiddeld 5–10 jaar. Om deze reden behandelen wij onze grenenhouten meubelen om de levensduur aanzienlijk te verlengen. Behandeld grenenhout is eenvoudig schoon te houden met een lichtvochtige doek. Om kringen en plekken in het hout te vermijden is het aangeraden om vochtige vlekken direct te drogen.
Levering
De Organize kast wordt geleverd in drie pakketten met een duidelijke montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde van de kast.
BePureHome
Het Nederlandse merk BePureHome staat bekend om zijn eenvoudige, maar luxe en stoere designs. De collectie van BePureHome bestaat uit unieke kasten, stoelen, banken en nog veel meer stoere woonitems. De collectie is een combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid en focust echt op het authentieke randje. Onze designers laten zich inspireren door verschillende trends maar vertalen deze altijd door naar unieke items in BePureHome–stijl.

Kleur: Wit
Gewicht van het product: 72.5 kg
Lengte: 44 cm
Product breedte: 110 cm
Breedte: 110 cm
Hoogte: 215 cm
Andere kleur: Mist

Wat vind je van deze artikelen?