Marie-Stella-Maris

Poivre Noir Frais Hand Soap 500ml refill

Item No. fa33ef88-6888-4378-9c92-f132aa22b0d0
false

Een handige navulverpakking om je lege, maar nog steeds goed uitziende flessen eenvoudig bij te vullen. De refill is niet alleen fijn voor de portemonnee, maar ook voor het milieu, want navullen betekent minder verpakkingsmateriaal en dus minder afval (en grondstoffen).
Klassiek, origineel en elegant. De unieke combinatie van slechts drie eenvoudige maar krachtige ingrediënten – zwarte peper, geranium en lavendel, creëert een geurervaring die prikkelt en verrast, maar tegelijkertijd vertrouwd aanvoelt.
Gebruik:
Omdat onze producten met natuurlijke ingrediënten worden gemaakt, zijn ze niet zo blij met een onhygiënische omgeving. Daarom adviseren wij om de lege zeepfles op een schoon oppervlak bij te vullen. Wanneer de navulverpakking leeg is, recycle het dan bij het plastic afval.
Hoe na te vullen:
1. Draai de pomp van je zeepfles en leg deze op een schone ondergrond.
2. Draai de dop van de navulverpakking af.
3. Houd de navulling recht boven de fles en knijp de inhoud erin. Vul tot ongeveer 3 cm onder de rand, zodat de pomp er nog in past.
4. Draai de pomp weer op de fles en geniet van je zeep!

Kleur: Transparant
Ingrediënten: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Limonene, Linalool, Citronellol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric AcidDue to possible changes, we recommend checking the ingredient list(s) on the product packaging for the most up-to-date info.

Meer voor jou