WOOOD

Pure 2-Deurs Hangkast - Grenen - Betongrijs - 215x95x60

Pure – 2 Drs Hangkast – Splitdeur Grenen Betongrijs [Fsc]
label.item 6d60df59-c889-4de9-b49d-78ddb5c169fa
false
Kleur

De Pure kastenserie komt uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD en is een fijne toevoeging aan ieder slaapvertrek. De garderobekasten bieden veel opbergruimte voor al jouw kledingstukken en linnengoed. Prachtig om achter de stijlvol vormgegeven deuren te verbergen. Deel de kast in met meer legplanken middels het optiepakket, beschikbaar zo lang de voorraad strekt.
Artikelkenmerken
Royale kast met strak design
Vervaardigd uit FSC–gecertificeerd grenenhout
Tijdloze kleurafwerking
H 215 cm x B 95 cm x D 60 cm
WAARSCHUWING kantelgevaar!
Voor meubelen hoger dan 50 cm raden we aan om extra aandacht te besteden aan de muurbevestiging. De montage van de valpreventie voorkomt ongelukken en behoudt het meubel voor kantelen.
Materiaal
De grenenhouten meubelen uit onze collecties zijn FSC–gecertificeerd en worden op diverse manieren behandeld. Zo is geschuurd grenen glad en netjes afgewerkt en staat geborsteld grenen juist bekend om zijn karakteristieke nerftekeningen en doorleefde uitstraling. Voor een nog robuustere look wordt het grenenhout band gezaagd. Grenenhout wordt gekenmerkt door zichtbare vlam– en nerftekeningen.
Afmetingen
Hoogte: 215 cm
Breedte: 95 cm
Diepte: 60 cm
Vakgrootte: boven H 32,5 cm
Vakgrootte: onder H 41 cm
De deuren en laden van deze serie sluiten met een geluidloos softclosesysteem.
De kast is voorzien van een metalen roede.
Draaggewicht: 10 kg per plank/roede
Gewicht: 62 kg
Onderhoud
De grenenhouten items uit onze collecties worden behandeld met een milieuvriendelijke, watergedragen lak wat de levensduur van het product aanzienlijk verlengt. Behandeld grenenhout is eenvoudig schoon te houden met een lichtvochtige doek. Om kringen en plekken in het hout te vermijden is het aangeraden om vochtige vlekken direct te drogen.
Levering
Deze kast wordt in drie pakketten geleverd en is eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde. Het is aangeraden om met extra zorg de valbeveiliging te bevestigen, dit voorkomt ongelukken.

Kleur: gray|lightGrey
Gewicht van het product: 62 kg
Lengte: 60 cm
Product breedte: 95 cm
Breedte: 95 cm
Hoogte: 215 cm
Andere kleur: concrete grey