Sevira Kids

Reuze katoenen aap pluche

Item No. 621305de-0249-4e6a-8b2e-2b83d64086c9
false

Prachtig speelgoed – grote Monkey knuffel in 100% gebreid katoen!
Je kind zal versteld staan â€
Een schattig pluche van Oeko–Tex gecertificeerd katoen, perfect voor het ontwikkelen van de verbeeldingskracht en woordenschat van peuters.
Een uitzonderlijk geschenk, ideaal vanaf de geboorte, deze mooie aap wacht klaar om geknuffeld te worden! Uren speelplezier en knuffels in perspectief!
Om ouders en kinderen altijd meer innovatie te bieden, selecteert Sevira Kids regelmatig het beste van creatie en innovatie voor kinderen en baby's. U vindt dit artikel niet in een uithangbord van een kinderdagverblijf, supermarkt of speelgoedwinkel.
Flamingo, Fox, Dino ... Ontdek snel onze collectie 100% originele en onweerstaanbare knuffels die jong en oud zullen aanspreken. U vindt in de Monkey Collection veel referenties om uw collectie compleet te maken: kussenhoes, deken van biologisch katoen, rammelaar ...
De materialen die zijn gebruikt voor het maken van deze schattige, met de hand genaaide knuffels zijn van hoge kwaliteit (natuurlijk linnen, katoen, vulling van polyestervezels, enz.). Elk model wordt op bestelling gemaakt met dezelfde zorg, kwaliteit en materialen. Door de fabricagemethode van dit unieke product kan het speelgoed iets afwijken van de foto's.
Afmeting: 74 x 13 x 7 cm

Kleur: Meerkleurig
Security: NC
Leeftijd kinderen: 2-3 Jaar
Geslacht: Unisex
Andere kleur: Blauw

Meer voor jou