Kok Maison

Rieten tafel Colette glas 50 cm

Item No. c30adbc7-b255-4758-aa20-2ae846734998
Kleur

De Colette tafel is in feite meer een sokkeltafel, 10 cm lager dan een echte eettafel. Hij past bij de Antonin, Mathurin en Firmin rieten stoelen, waarvan hij het vlechtwerk reproduceert. Het zal precies de juiste hoogte zijn voor een aperitief, thee of koffie, of om een lamp of een prulletje neer te zetten. Het is uitgerust met een glazen dienblad dat in de rieten structuur is ingebed, waardoor het niet kan wegglijden, en een klein tijdschriftenbakje eronder.

Wicker (een andere naam voor wilg) groeit gemakkelijk in heel Europa. Er zijn geen gewasbeschermingsmiddelen of meststoffen voor nodig. De oogst wordt elk jaar volledig geregenereerd, zodat het een zeer gemakkelijk hernieuwbare hulpbron is. Warm ('buff' vlechtwerk met natuurlijke kopertinten) of koud ('wit' vlechtwerk) gepeld, wordt het meestal onbehandeld aangeboden, waarbij de wilgentenenvezels hun gladde en satijnachtige oppervlak 'au naturel' laten lijken.

Totale afmetingen: hoogte 64 x diameter 58 cm, diameter van het glas slechts 50 cm. Gewicht 6 kg (met glas). Structuur, netten en bogen: naturel buff wicker (geen vernis of beits). Gemaakt in Europa.

Een tafel van vlechtwerk of een voetstuktafel kan worden gebruikt in een veranda, een wintertuin of buiten bij mooi weer en af en toe, maar kan niet worden beschouwd als tuinmeubilair. Ze zijn niet gemaakt om bestand te zijn tegen de elementen, vochtigheid, vorst, of te lange blootstelling aan de zon. De Colette tafel is ook met de hand geweven. Er kunnen dimensionale verschillen van 1 tot 2 cm worden waargenomen, geen twee zijn precies gelijk.

Onderhoud: afstoffen met een vochtige doek, commerciële schoonmaakproducten vermijden. Bij sterke vervuiling, reinigen met een spons en Marseille zeep. Voor het glazen gedeelte zijn ruitenreinigingsproducten geschikt, maar spuit ze niet op het rieten gedeelte (doe het product op een doek in plaats van het rechtstreeks op het glas te spuiten).

Als rotanspecialist sinds 1920 biedt KOK Maison kwaliteitsmeubelen die comfortabel en bestendig zijn, niet alleen door de keuze van de materialen maar ook door de zorg die aan elk detail wordt besteed.

Product weight - value: 6 Kg
Product length - value: 58 cm
Product Width - value: 58 cm
Kleur: brown
Product Height - value: 64 cm
Product diameter - value: 58 cm
Other Color: kastanje

Meer voor jou