LARS NYSØM

Roestvrij staal heupfles 'Livslyst'

Roestvrijstalen heupfles met trechter en afneembaar vilten etui
label.item 82784206-aecf-4b11-a1b3-88322c3c1eb3
false
Kleur
Sizes Lunch Boxes & Thermos Bottles

Heupfles 'Livslyst'
Zest for Life

DESIGNER HEUPFLES
De "LIVSLYST" heupfles is uw stijlvolle metgezel voor onderweg. Het maakt niet uit waar u bent, uw favoriete drankje heeft u altijd bij zich – Ideaal voor skiën, wandelen, vissen, bruidegoms en vrijgezellenavonden.
AFNEEMBARE VILTEN HOES
De afneembare vilten hoes geeft onze heupflacon net dat ietsje meer. Onze heupflacon overtuigt zowel in de vilten als in roestvrijstalen look. De gebruikte materialen zijn van zeer hoge kwaliteit en 100% BPA–vrij.
INCLUSIEF ROESTVRIJSTALEN TRECHTER
De bijgeleverde roestvrijstalen trechter is van hoge kwaliteit en erg praktisch. De schroefdop is robuust en 100% lekvrij. De heupflacon is compact, licht en past in bijna elke zak (12,5 x 10 cm).
IDEALS ALS CADEAU
De afneembare vilten of kunstleren hoes geeft onze heupflacon net dat ietsje meer. Dankzij de eersteklas verpakking is "LIVSLYST" ook een uitstekend geschenk voor Kerstmis, vrouwen en mannen.
LARS NYSØM IS KLIMAATNEUTRAAL
Wij werken er hard aan om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen door middel van concepten zoals plasticvrije verpakkingen en herbruikbare producten. Wij zijn echter verre van perfect. Daarom compenseren wij alle CO²–uitstoot die in de toeleveringsketen van dit product ontstaat. Daarom steunen wij twee klimaatbeschermingsprojecten: Planting Trees (Duitsland) en Marine Conservation (wereldwijd).

Kleur: Zwart
Gewicht van het product: 120 gr
Product breedte: 2.5 cm
Breedte: 3 cm
Hoogte: 13 cm
Diameter van het product: 3 cm
Type Kitchen And Table Accessories: Lunch Boxes and Thermos Bottles
Materiaal: Roestvrij staal
Andere kleur: Obsidian Black

Wat vind je van deze artikelen?

Meer voor jou