Sevira Kids

Ronde baby mat Eucalyptus

label.item 086bde2d-e042-4a00-a602-fe1024919f1a
false

LAATSTE INNOVATIE: Een grote, veilige, modulaire en gezellige speelruimte voor baby in topkwaliteit!
De volledig gewatteerde speelmat biedt een comfortabele basis voor baby. Met een diameter van 125 cm en een hoogte van 14 cm is de speelmat ideaal om uw kind een veilige speelruimte te bieden en tegelijkertijd de kamer van uw kind op te fleuren. Uw kind kan de wereld verkennen en zijn zintuigen ontwikkelen.
Een echte moderne speelplaats, waarvan u de hoogte kunt aanpassen aan uw behoeften, het biedt een klein paradijselijk hoekje voor uw kind om te spelen, te lezen en zich de wereld voor te stellen. Deze trendy en moderne cocon is omkeerbaar, zodat u naar wens van kant kunt wisselen!
Het elegante Eucalyptus speelkleed zal u verliefd maken! Uw kind zal dol zijn op het matje met mooie eucalyptusblaadjes aan de ene kant en een zacht amandelgroen fluwelen materiaal aan de andere kant. Ideaal voor grote avonturen en urenlang speelplezier in zijn schattige box. De zachte print van de Eucalyptus Collectie voor een tedere decoratie, als een echte cocon!

3in1, dit unieke speelkleed zal de attractie van het huis zijn!
– Babymat: de ronde babymat is voorzien van een trekkoord (onbereikbaar voor het kind) om de veiligheidsranden te verhogen en zo de mat aan uw behoeften aan te passen. Cocooning effect gegarandeerd!
– Kinderspeelplaats: transformeer uw mat naarmate uw kind groeit, deze speelmat kan worden vergroot tot een speelplaats die zeer gewaardeerd wordt door kinderen die zowel veilig blijven als vrij kunnen bewegen.
– Omkeerbaar: verander van kant wanneer je wilt met deze zachte omkeerbare kindermat!

Een geweldig cadeau–idee waar de hele familie zeker van zal genieten. Een origineel geschenk dat zowel jonge als oude kinderen zal bevallen.
Ontdek onze volledige Eucalyptus Collectie op onze e–shop.
Gemaakt in Europa

Afmetingen: open mat, diameter 125 cm en hoogte 10 cm / gesloten mat, diameter 125 cm en hoogte 14 cm

Kleur: Grijs

Meer voor jou