Leveringsvoorwaarden

Brengt inno.be verzendkosten in rekening?

Bij bestellingen vanaf EUR 49 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen onder EUR 49 brengen we EUR 3,95 verzendkosten in rekening.

Wat zijn de levertijden?

Onze service is gericht op een snelle en ongecompliceerde levering. Gewoonlijk kunt u uw bestelling binnen 2-3 werkdagen verwachten.

Houd er rekening mee dat voor bestellingen die in het weekend, op nationale vrije dagen en in de kerstperiode worden geplaatst, mogelijk langere levertijden gelden.

Bestellingen met een hogere waarde worden extra gecontroleerd. Dit kan een vertraagde levering veroorzaken.

Als er sprake is van een vertraging, dan stellen we u onmiddellijk per e-mail of telefonisch op de hoogte. inno.be kan alleen aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen op schriftelijk bevestigde leveringstermijnen, indien de schuld hiervoor bij inno.be ligt.

Op welke wijze vindt bezorging plaats?

Wij verzenden met DHL. We zenden u het pakket snel en veilig toe. We verzenden de bestelling uit voorraad naar het door de klant opgegeven leveringsadres. U kunt uw bestelling thuis of op een door u gespecificeerd leveringsadres laten bezorgen.

Wat als er op het moment van bezorging niemand aanwezig is om de bestelling aan te nemen?

Als u op het moment van bezorging niet aanwezig bent, dan kunt u pakketten tot 20 kg de volgende dag ophalen bij een DHL Parcelshop of bpost postpunt bij u in de buurt. Op het afwezigheidsbericht staat waar u uw bestelling kunt afhalen. Pakketten van meer dan 20 kg worden 2 keer aangeboden (2 afleverpogingen). De levertijd voor aangemelde pakketten is 14 dagen.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet wordt bezorgd?

U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur (m.u.v. nationale feestdagen) bereiken via onze gratis servicehotline op 0800 294 11. Of neem via e-mail contact met ons op via service@inno.be