Palmer

Serviesset Beach Stoneware 6-persoons 24-delig Beige

Item No. cb8fb873-0fb4-40ad-8183-141f8a185aaa
false

Inhoud serviesset:
· 6 dinerborden 28 cm
· 6 ontbijtborden 22 cm
· 6 diepe pastaborden 22 cm
· 6 schalen 15,5 cm

Je ingedekte tafel zal door de naturelle en lichte kleuren van de serie Beach van Palmer één en al rust uitstralen. De items hebben namelijk een prachtig beige met roze kleur. Deze prachtige 24–delige Beach serviesset bestaat uit 6 dinerborden met een diameter van 28 cm, 6 ontbijtborden van 22 cm, 6 diepe borden van 22 cm en 6 schalen met een doorsnede van 15,5 cm en een inhoudsmaat van 80 cl. Deze volledige set is oven– en magnetronbestendig tot een temperatuur van 220℃ en na gebruik kunnen alle items gereinigd worden in de vaatwasmachine.
Let op: Ieder item is uniek. Door het bijzondere productieproces ¨Reactive Glaze¨, waarbij het item 2 keer de oven in gaat, kan de kleur en/of het patroon per artikel iets afwijken.

Belangrijkste kenmerken:
· Inhoud set: 6 dinerborden 28 cm, 6 ontbijtborden 22 cm, 6 diepe borden 22 cm, 6 schalen 15,5 cm
· Inhoudsmaat: 80 cl
· Materiaal: Stoneware
· Aantal delen: 24–delig
· Kleur: Beige met wit
· Merk: Palmer
· Vaatwasmachinebestendig: Ja
· Hittebestendig: Ja, tot 220℃

Beach
“A taste of tranquility”

Het pure kleurenpalet en eenvoudige patroon van deze handgemaakte collectie voert je mee naar de bijzondere sfeer van een Zen–tuin of een verlaten strand. Laat je verleiden om achterover te leunen en te genieten van het moment. Design je eigen culinaire reis met deze unieke lijn. Elk stuk uit onze Beach–collectie is vervaardigd door Europa’s beste keramische specialisten. Onze lijn bestaat uit twee borden en twee kommen die bestand zijn tegen veelgebruikte keukenapparatuur. Elk serviesstuk is met de hand afgewerkt en voorzien van een honingzacht glazuur in het hart van elk stuk.
Stoneware
Stoneware is een stoer en robuust materiaal. Stoneware is een type porselein gemaakt van klei met een fijne korrel gebakken op 1000 á 1100°C. Door dit materiaal op een hoge temperatuur te bakken is het sterker dan doorsnee aardewerk en daardoor zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast kan stoneware in de oven, de magnetron en de vaatwasser. Dit materiaal is kleur– en geurbestendig. De robuuste uitstraling maakt dat stoneware servies enorm populair is.
Palmer
“For lovers of food“

Kenners zeggen dat wij een gerecht met onze ogen proeven, nog voordat we onze eerste hap nemen. En iedere 'lover of food', van sterrenchef tot enthousiaste hobbykok, weet dat beleving het belangrijkste ingrediënt is. Onze collectie is gemaakt om al onze zintuigen te prikkelen. De rijke kleuren en mooie afwerkingen maken elk gerecht tot een onvergetelijke belevenis.

Kleur: Beige
Sets Koken en tafelen: 24-part
Materiaal: Steengoed

Meer voor jou