Palmer

Serviesset Earth Stoneware 6-persoons 24-delig Bruin

Item No. 56c4f1a2-3ca8-47a3-bfdf-3318291fb7bf
false

Inhoud serviesset:
· 6 dinerborden 28 cm
· 6 ontbijtborden 21 cm
· 6 diepe borden 29,5 cm
· 6 schalen 14,5 cm

De serie Earth heeft een prachtige aardse kleur wat lijkt op klei. De opvallende vormen en designs van deze serie geven je gerechten net een andere “look and feel”. Earth is gemaakt van het materiaal stoneware. Deze prachtige bruine 24–delige serviesset bestaat uit 6 dinerborden met een diameter van 28 cm, 6 ontbijtborden van 21 cm, 6 diepe borden van 29,5 cm en 6 schalen 14,5 cm en een inhoudsmaat van 60 cl. Deze set is gemaakt van stoneware en is oven– en magnetronbestendig tot een temperatuur van 220℃. Na gebruik kan de volledige set gereinigd worden in de vaatwasmachine.
Belangrijkste kenmerken:
· Inhoud set: 6 dinerborden 28 cm, 6 ontbijtborden 21 cm, 6 diepe borden 29,5 cm, 6 schalen 14,5 cm
· Inhoudsmaat: 60 cl
· Materiaal: Stoneware
· Aantal delen: 24–delig
· Kleur: Bruin
· Merk: Palmer
· Vaatwasmachinebestendig: Ja
· Hittebestendig: Ja, tot 220℃

Earth
“Celebrate the harvest”

De Earth–collectie doet denken aan het einde van de zomer, genietend van de vruchten van een overvloedige oogst. De zachte, organische vormen van het fluweelzachte aardewerk zijn afgewerkt met een licht gestippeld patroon van warm bruin glazuur. Het laat ons genieten van elk moment, alsof het de laatste dagen van de zomer zijn. Elk stuk in deze Earth–collectie is one–of–a–kind. Europa’s beste keramisch specialisten ontfermen zich keer op keer met veel passie over ons servies. De robuuste, aardewerken collectie bestaat uit twee borden en twee kommen, die geschikt zijn voor dagelijks gebruik.
Stoneware
Stoneware is een stoer en robuust materiaal. Stoneware is een type porselein gemaakt van klei met een fijne korrel gebakken op 1000 á 1100 graden. Door dit materiaal op een hoge temperatuur te bakken is het sterker dan doorsnee aardewerk en daardoor zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast kan stoneware in de magnetron en de vaatwasser. Ook is stoneware kleur– en geurbestendig.
Palmer
“For lovers of food“

Kenners zeggen dat wij een gerecht met onze ogen proeven, nog voordat we onze eerste hap nemen. En iedere 'lover of food', van sterrenchef tot enthousiaste hobbykok, weet dat beleving het belangrijkste ingrediënt is. Onze collectie is gemaakt om al onze zintuigen te prikkelen. De rijke kleuren en mooie afwerkingen maken elk gerecht tot een onvergetelijke belevenis.

Kleur: Bruin
Sets Koken en tafelen: 24-part
Materiaal: Steengoed

Meer voor jou