Palmer

Serviesset Light Blue Sea 6-persoons 24-delig

Item No. 1d186436-ed5b-4570-aaa1-dba22a7454d8
false

Inhoud serviesset:
· 6 dinerborden 28,5 cm
· 6 ontbijtborden 22,5 cm
· 6 diepe borden 22 cm
· 6 kommen 15 cm

Deze kleurrijke 24–delige Light Blue Sea serviesset van het merk Palmer is een uitzonderlijke lijn die zich met geen pen of foto echt goed laat beschrijven. De prachtige blauwe kleur tillen iedere tafelaankleding en culinaire verrassing naar een hoger niveau. De borden en kommen uit deze serviesset zijn gemaakt van het materiaal stoneware. Stoneware is oven– en magnetronbestendig tot een temperatuur van 220℃ en kan na gebruik gereinigd worden in de vaatwasmachine. Deze set bestaat uit 6 dinerborden met een diameter van 28,5 cm, 6 kleinere borden van 22,5 cm, 6 diepe pastaborden van 22 cm en 6 kommen met een doorsnede van 15 cm.
Let op: Ieder item is uniek. Door het bijzondere productieproces ¨Reactive Glaze¨, waarbij het item 2 keer de oven in gaat, kan de kleur en/of het patroon per artikel iets afwijken.

Belangrijkste kenmerken:
· Product: 6 dinerborden, 6 ontbijtborden, 6 diepe pastaborden, 6 kommen
· Diameter: 28,5 cm, 22,5 cm, 22 cm, 15 cm
· Inhoudsmaat: 80 cl (kom)
· Materiaal: Stoneware
· Kleur: Blauw met een offwhite buitenzijde
· Vaatwasmachinebestendig: Ja
· Hittebestendig: Ja, tot 220℃
· Vriezerbestendig: Nee

Stoneware
Stoneware is een type aardewerk gemaakt van klei met een fijne korrel gebakken op 1000 á 1100°C. Door dit materiaal op een hoge temperatuur te bakken is het sterker dan doorsnee aardewerk en daardoor zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast kan stoneware in de oven, de magnetron en de vaatwasser. Dit materiaal is kleur– en geurbestendig. De robuuste uitstraling maakt dat stoneware servies enorm populair is.
Palmer
"For lovers of food"

Kenners zeggen dat wij een gerecht met onze ogen proeven, nog voordat we onze eerste hap nemen. En iedere 'lover of food', van sterrenchef tot enthousiaste hobbykok, weet dat beleving het belangrijkste ingrediënt is. Onze collectie is gemaakt om al onze zintuigen te prikkelen. De rijke kleuren en mooie afwerkingen maken elk gerecht tot een onvergetelijke belevenis.

Kleur: Blauw
Sets Koken en tafelen: 24-part
Materiaal: Steengoed

Meer voor jou