Palmer

Serviesset Marlow Stoneware 6persoons 24delig

Item No. 5f1d0fb6-a7bb-4468-a4e9-3bda483de741
false

Inhoud serviesset:
· 6 dinerborden 27 cm
· 6 ontbijtborden 22 cm
· 6 diepe borden 21 cm
· 6 schalen 15 cm

Je ingedekte tafel zal door de prachtige combinatie van lichte naturelle kleuren rust uitstralen. De serie Marlow is elegant wit met grijs en lichtblauwe accenten! Deze prachtige 24–delige serviesset bestaat uit 6 dinerborden met een diameter van 27 cm, 6 ontbijtborden van 22 cm, 6 diepe borden van 21 cm en 6 schalen met een doorsnede van 15 cm. Deze volledige set is oven– en magnetronbestendig tot een temperatuur van 220℃ en na gebruik kunnen alle items gereinigd worden in de vaatwasmachine.
Let op: Ieder item is uniek. Door het bijzondere productieproces ¨Reactive Glaze¨, waarbij het item 2 keer de oven in gaat, kan de kleur en/of het patroon per artikel iets afwijken.
Belangrijkste kenmerken:
· Inhoud set: 6 dinerborden met een diameter van 27 cm, 6 ontbijtborden van 22 cm, 6 diepe borden van 21 cm en 6 schalen met een doorsnede van 15 cm
· Materiaal: Stoneware
· Kleur: Wit, grijs en blauw
· Vaatwasmachinebestendig: Ja
· Hittebestendig: Ja, tot 220℃
· Vriezerbestendig: Nee

Stoneware
Stoneware is een type porselein gemaakt van klei met een fijne korrel gebakken op 1000 á 1100 °C. Door dit materiaal op een hoge temperatuur te bakken is het sterker dan doorsnee aardewerk en daardoor zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast kan stoneware in de oven, de magnetron en de vaatwasser. Dit materiaal is kleur– en geurbestendig. De robuuste uitstraling maakt dat stoneware servies enorm populair is.
Palmer:
"For lovers of food"
Kenners zeggen dat wij een gerecht met onze ogen proeven, nog voordat we onze eerste hap nemen. En iedere 'lover of food', van sterrenchef tot enthousiaste hobbykok, weet dat beleving het belangrijkste ingrediënt is. Onze collectie is gemaakt om al onze zintuigen te prikkelen. De rijke kleuren en mooie afwerkingen maken elk gerecht tot een onvergetelijke belevenis.

Kleur: Blauw
Sets Koken en tafelen: 24-part
Materiaal: Steengoed

Meer voor jou