Bemini

Slaapzak 4-12 maanden Pady quilted jersey tog 1.5

label.item b4e318a5-fb37-4057-ad74-60e21646dac3
false
€ 49,90
Kleur
Maat
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
€ 49,90

De zachte, fijn gevoerde jersey oogt fraai en verzekert een ideaal thermisch comfort bij een kamertemperatuur tussen 18°C en 21°C.
De ingenieuze en praktische Magic Bag® staat garant voor comfort en veiligheid.
Geschikt voor baby’s van 60 tot 80 cm.

De slaapzak is bestudeerd en ontworpen om maximaal comfort te garanderen en is essentieel voor het welzijn van de baby voor dutjes en rustige nachten.
De functies zijn ingenieus, praktisch en aangepast aan de behoeften en veiligheid van de baby, zowel thuis als met de kinderwagen of de auto.1. LATERALE OPENING
De opening aan de zijkant met een rits over de hele lengte maakt het gemakkelijk om uw baby aan te kleden en te verschonen.


2. VEILIG TRANSPORT
Dankzij het moduleerbare ritsysteem kan de onderkant snel aangepast worden, nl. de benen wel of niet uit elkaar. Deze eigenschap is essentieel om de gordels door te laten en het gordelsysteem van de autostoel correct te sluiten, zo dicht mogelijk tegen het lichaam van de baby.
De gescheiden beentjes maken het mogelijk om de baby in de draagzak, het wipstoeltje en de kinderstoel te laten zitten of zijn eerste stapjes te zetten.


3. HAPPY FEET
Dankzij de voetopening met opvouwbaar lipje kan de baby zijn eerste stapjes zetten of zijn kleine voetjes warm houden.


4. COMPATIBILITEIT
De Magic Bag is geschikt voor alle modellen van autostoelen, reiswiegen en kinderwagens met een 3– en 5–punten gordelbevestigingssysteem.
Je baby zit goed en stevig vast tijdens het reizen met de kinderwagen of de auto.

De fijn gevoerde jersey met een mooie naadafwerking in ruitmotief geeft een trendy, elegante look en garandeert vrijwel het hele jaar door een optimaal comfort en welbehagen. 
Dankzij de dubbelzijdige afwerking behoudt deze uiterst zachte slaapzak wasbeurt na wasbeurt zijn soepelheid en kwaliteit.
Dimensies: 70 cm

Kleur: Grijs
Maat: 0_3_year
Wasinstructies: Alleen machinewas op 30 graden
Geslacht: Unisex
Compositie: Katoen, Polyester
Andere kleur: Licht beige gemêleerd

Meer voor jou